Horoskoop: mida toob aasta 2014 Skorpionile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skorpion
Skorpion Foto: Repro

SKORPION (23.X – 21.XI)

2014. aasta võib mitmes mõttes olla erutav nagu mõnes filmis. Elu liiga seikluslikuna võttes võivad aga tulla mõningad tagasilöögid, sest ka hall argipäev vajab elamist. Mingis asjas võid läbi põleda, teises aga tõused fööniksina tuhast. Aasta soosib karmi kesta heitmist ja pehmema poole näitamist. Võid üllatuda, kuna saad nüüd tasu mingi kaua aega tagasi tehtu eest. Oled tänulik, et sind on meeles peetud. Leida uued kaaslased, kes on sinuga koos uuel vaimsel tasemel.

 Armastus

Aasta alguses tasuks keerulised suhted ja seksiprobleemid selgeks rääkida. Hiljem võivad kaaslased olla kas liiga kaugel või liiga lähedal, et sa seda teha saaksid. Kui keegi on sind petnud ja südame põhjani solvanud, siis nüüd lased ta oma mõtetest lahti. See toob hinge helguse ja sa saad nautida märgatavalt paremaid suhteid. Romantilised unistused võivad aasta jooksul mitu korda täituda.

 Tervis

Oled valmis terviseeksperimentideks nagu kurikuulus teledoktor Oz. Loed tervisesoovitusi ning katsetad enda nahal nii mõndagi. Kui sa ei ole varem idusid ja muud sarnast süüa proovinud, siis nüüd tasuks seda teha. Kontakt mingi välismaise asjaga viib su mõtted iidsetele loodusravidele. Kuidas raviti enne antibiootikume?

 Karjäär

Kui 2013. aasta lõpus tekkis sul kellegi kõrgel kohal olijaga lahkhelisid, siis nüüd suhted tasanduvad. Olete järsku võrdsel positsioonil ja sa saad oma karjääriga edasi liikuda. Otsuste vastu võtmine muutub lihtsamaks. Kõikuva positsiooniga isik ei ole aga silmapiirilt kadunud ja selle tõttu peaksid valvel olema. Lihtlabane kadedus võib takistusi tuua.

 Raha

Mingi keeruline tööalane suhe paneb sind rahaasjadel rohkem silma peal hoidma. Jäta oma loomingulised ideed enda teada, nii saad ka õige tasu ja mitte sentigi vähem. Kui pead suuremaid summasid üle kandma, siis kontrolli kõik viimseni mitu korda üle. Seda eriti siis, kui aitad kedagi rahaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles