Horoskoop: mida toob aasta 2014 Kaaludele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: Repro

KAALUD (23.IX – 22.X)

Oled alati olnud ausa mängu pooldaja, kuid sinu vastased ei ole alati ausad olnud. Nad on sind tihtipeale tasakaalust välja löönud. 2014. aastal saad kogemuse, mis aitab sul edaspidi paremini tasakaalus olla. Kaitsepositsioonil olemine ei ole see, mida sina tahaksid, kuid aasta esimese pooled pead seda olema. Teises pooles saad vajadusel plahvatada ning mingeid karme tagajärgi sellega ei kaasne. Võid ootamatult avastada asja või paiga, mis on sinu hinge jaoks.

Armastus

Romantilises plaanis on aasta täis ootamatusi. Sa ei pruugi enam teada, kes on kes ja mis on mis. Ühel hetkel võid tunda, et armastust on liiga palju, siis aga et liiga vähe. Suhetes ei ole hetkel kuldset keskteed, vaid kõikumine kahe äärmuse vahel. Pime armastus võib tabada just siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Sulle võib tunduda, et oled mingi karmalise asja kütkes.

Tervis

Sul on külluslikult energiat, vaimne ja füüsiline tervis on üldjoontes hea. Vaimu väsimust võib ette tulla siis, kui suhted teravnevad. Samuti võid kellegi teise energiat hakata endasse imema. See ilmneb närvilisuse ja tujude kõikumisena. Kui on tasakaalutus, siis on ka abilisi, kes sind aitavad tasakaalu tagasi saada.

Karjäär

Oskad karjäärialaselt edasi aidata nii iseennast kui ka neid, kelle elu sulle korda läheb. Mingis tööalaselt tähtsas asjas ei tasuks teha järeleandmist, sest see võib hiljem tuua tagasilöögi. Kui tekib vaidlus, püüa jääda tahaplaanile. Materiaalne heaolu suureneb koos sellega, kuidas sa oma tööga rahul oled ja kui süvenenult sa seda teha suudad.

Raha

Raske töö? Miks ka mitte, kui see kena summa sisse toob. Ja toobki, sest see raske asi, mida sa teed, näitab kui andekas sa tegelikult oled. Rahaliselt võib ette tulla segadusi siis, kui sa ei taha käsil olevale täielikult pühenduda. Üldjoontes peaks sul aasta läbi raha jätkuma nii maksude maksmiseks kui ka suuremateks sisseostudeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles