Horoskoop: mida toob aasta 2014 Neitsile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: Repro

NEITSI (23.VIII – 22.IX)

Kui sa ei ole varem õnnelikesse juhustesse uskunud, siis 2014. aasta näitab, et hakkad uskuma. Oled alati olnud realistlik ja mõnes mõttes ka kangekaelne, mis puudutab käega katsutavaid fakte. Nüüd näed asju pehmemalt ja loomingulisemalt. Reaalse pinna kõikumisel võib pilt pisut segi minna, kuid see on lühiajaline. Mida avatum oled ja uusi suhteid lood, seda parem. Isiklikus elus teed järeleandmisi ja lõhud tabusid. Privaatsus ja avalik elu on kenasti tasakaalus.

Armastus

Ebastabiilsed suhted asenduvad stabiilsetega. Oled segadustest tulnud läbi tänu pere toetusele. Seda eriti siis, kui varasema partneri jaoks olid lihtsalt kasutamiseks. Nüüd kaovad ebareaalsed ootused ja sa näed, millist partnerit sa enda ellu ootad. Kui selline saabub, siis ei tasuks teda pjedestaalile tõsta, sest luust ja lihast inimene jääb ikka inimeseks nii oma hea kui halvaga.

Tervis

Sind köidavad eelkõige vaimse tervise teemad, kuna oled varem üsna karme asju kogenud. Võid liituda mõne vaimse parktika grupiga, osta raamatuid selle kohta ning tunda huvi hingamistehnikate vastu. Tead, et vaimne tasakaal tagab hea tervise. Tunnetad oma keha ja vaimu nii nagu sa varem ei ole kogenud.

Karjäär

Oled enda võimalustest paremini teadlik. Jälgi oma sõnu, sest just need rajavad teed uute võimaluste juurde või siis toovad takistusi. Mida sa tegelikult tahad ning kas sa liigud sellel teel, mis sulle kõige enam sobib? Oled loonud pildi, kus sa tahaksid karjääriliselt olla kümne aasta pärast. See võib tunduda liiga kauge aeg, kuid sinu jaoks mitte.

Raha

Mingi sisseharjunud kulutamismuster on hakanud sind häirima ja sa tahad sellest vabaneda. See on toonud liigseid kulutusi. Vaatad üle, millele sa peaksid kulutama ja mis on sulle peale sunnitud kulutused. Oled alati olnud rahalistes asjades aus ja oled seda ka edaspidi, kuid nüüd teed seda sinu petmise ennetamiseks koos finantsnõustajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles