Horoskoop: mida toob aasta 2014 Lõvile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Repro

LÕVI (23.VII – 22.VIII)

Kui eelmine aasta oli mõnevõrra igav ja vaikne, siis 2014. aasta pakub uusi ja suuri sündmusi. Oled alati endale meeldinud ning nüüd meeldid aina enam. Kui januned uute tutvuste ja tähelepanu keskmes olemise järgi, siis saad neid küllaga. Oled ka varem avalikkuses olnud, kuid nüüd oled kogenum ja tead täpselt, mida tahad. Pööra tähelepanu ka perele ja kallitele, sest nemad on just need, keda vajad enda taha, kui sa kõikide pilkude keskpunktis oled. Nemad kahandavad ka sinu kohustuste koormat.

Armastus

2014. aastal võid kogeda nii võimsat kirglikkust, et sul võib tekkida tunne põrgust. Selline tunne võib tabada ka neid Lõvisid, kes on stabiilses ja heas suhtes. Vallalised aga võivad kogeda suhet, mida enamik on näinud vaid filmides. Armununa hakkad oma elus väiksemaid või suuremaid muudatusi sisse viima. Võid välimusemuutusega kaaslased lausa pahviks lüüa.

Tervis

Tahad särada ja selle tõttu hellitad ennast. Spaa, massaažid ning muud ilu ja tervist tagavad asjad on kogu 2014. aasta päevakorral. Võid hakata huvi tundma loodustoodete vastu ning viid ennast kurssi kõigega, mis neid puudutavad. Näitad oma uusi teadmisi sõpruskonnas ning võid isegi mõninga ravitseja kuulsuse saavutada.

Karjäär

Oled paar viimast aastat väga edukas olnud ja see edu jätkub ka uuel aastal. Võimalik, et muudad oma senises töös midagi kardinaalselt või hakkad tegutsema uuel ala. Sinu senised kogemused tulevad kasuks ja nendega arvestavad isegi väga mainekad isikud. Keegi võib kadedusest meelega vett sogada, kuid see on ajutine. Sinu hea vaist ei vea sind alt ja sa saad asjale õigel ajal jälile.

Raha

Raha mängib tähtsat rolli, kuna tahad hiilata. Väikest rahalist kahju võid saada mõne lähedase läbi, kes pead sind järsku enda vaenlaseks. Isiklik viha võib kasvada üle kiusamiseks. Need õelusest tingitud lisaväljaminekud ei mõjuta tegelikult sinu majanduslikku seisu. Vaimutugevusega ületad kõik rahalised takistused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles