Horoskoop: mida toob aasta 2014 Vähile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähk
Vähk Foto: Repro

VÄHK (21.VI – 22.VII)

2014. aasta pakub uut ja värsket, kuid sul tuleb osata seda vastu võtta ja avatud olla. Kui mingi asi on sind paar viimast aastat vaevanud ja sellega oled oma elu keerulisemaks muutnud, siis nüüd loksub kõik paika. Eriti veel siis, kui see puudutab keerulisi eraelulisi suhteid. Sinus toimuvate muutuste jälgi on näha ka väljaspool. Astud edasi samm korraga ning naudid iseendaks olemist. Sind minevikuga sidunud asjad rebenevad ja sa muutud lennukaks.

 Armastus

Laveerid naudingu ja südamevalu vahel. Oled tundlik ja oled seda alati olnud. Õnne tipul olles võib tulla tagasilöök ja sa tunned nagu nuga oleks sulle selga löödud. Olukord romantikarindel võib olla üsna hull, kuid ära muutu paranoiliseks. Ära too ka end ohvriks. Vaata suhted kriitilise pilguga üle. Pärast seda oled valmis elu ja ka armastust võtma sellisena nagu see sulle end avaldab.

 Tervis

Oled alalhoidlik ja tunnetad oma keha ja vaimu vajadusi üsna hästi. Kui tahad katsetada midagi uut tervislikku ja sportlikku, siis nüüd on õige aeg seda teha. Eriti veel siis, kui sa oled mingi suhtega puntrasse jooksnud. Uus tegevus viib mõtted mujale ja aitab ennetada kurbust. See ei ole kriisi eest põgenemine, vaid kaine arvestus, et sa ei pea endale lisaprobleeme tekitada. Üldjoontes naudid head tervist. Päevakorda võib kerkida tervisetoitudega katsetamine.

Karjäär

Oled tööalaselt populaarne, kuna tead, millal jääda kaine mõistuse juurde ning millal tuua mängu tunded. Aastate jooksul oled õppinud oma tundeid kontrollima. Selle tõttu satud nüüd fookusesse ja sind võib ees oodata karjäärimuutus, mis on sulle väga meelt mööda. Nüüdisaegsed IT- ja meediavõimalused annavad sulle mingis asjas edumaa. Kui saad mitu ahvatlevat teenimispakkumist, siis ära muutu ahneks. Sind on üks ja keskendu ühele, mis on tähtsaim.

Raha

Raha pärast oled elevil ja see paneb su silmad särama. Aasta teine pool on uute teenimisvõimaluste jaoks parim ja sa tabad selle kiiresti ära. Raha nimel oled nõus mingi aja isegi magamata ja puhkamata olema, kuid mitte pikka ega. Naudid nii seda raha, mis on käega katsutav kui ka seda, mis on elektroonilisel kujul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles