Horoskoop: mida toob aasta 2014 Sõnnile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: Repro

 SÕNN (20.IV – 20.V)

2014. aastal hakkavad eraelu ja töö segunema. See ei olegi kõige halvem väljavaade, selles peituvad uued võimalused. Koos sellega saabub ka hingerahu. Mingi keerulise otsuse langetamisel kuula südametunnistuse häält. Kui asi tundub liiga hea, siis ei pruugi see tõsi olla. Vaimse kasvu jaoks sobiv aasta.

Hoiad elu võimalikult lihtsana ning oled olukordade muutudes paindlik. Oled julge ja vaatad maailma läbi uue prisma. Püüa hoiduda kiusatustest, mis hiljem võivad hingele haiget teha. Võid hakata tegelema mingi uue vaimse distsipliiniga.

Armastus

Õpid 2014. aastal armastuse kohta midagi uut ja suurt. Leiad end uues olukorras ja õpid partneriga rohkem arvestama ja ühiseid ülesandeid jagama. Elu pakub ka tundemöllu ja väga emotsionaalseid hetki. Võid seksivallas eksperimenteerida millegagi, mis pärineb idast. Võimalik, et pead partnerit meelitama, et ta sinuga koos kõike seda katsetaks. Eelkõige aga ootad stabiilsust.

Tervis

Kui oled head tervist võtnud kui iseenesest mõistetavat asja, siis nüüd see enam nii ei ole. Ennetamine on parem kui hiljem ravimine. Haigusi aitavad ära hoida nii õige toitumine kui lihtsalt värskes õhus viibimine. Seda eriti siis, kui veedad enamuse ajast siseruumides. Vaimne pinge võib mingil ajal mõjutada söömisharjumusi ja tasakaalu. Sellest saab üle lähedaste toetuse ja eneseanalüüsiga.

Karjäär

Karjäär pakub uusi võimalusi, kuid ole ettevaatlik kadedate inimeste ja valede suhtes. Oled varasematest vigadest õppinud ning oskad end kaitsta. Läbi aasta teed edusamme, kuid need ei tule kiiresti, vaid pärast pingutusi. Aasta esimene pool annab võimalusi sul mitmes projektis särada, sest tabad kiiresti põhipunkti ära. Tee koostööd, kui see vajalik on. Vaikid, kui olukord seda nõuab.

Raha

Raha tuleb ja raha läheb. Mingil hetkel on seda rohkem, siis aga vähem. Oled end vihmaste päevad vastu kindlustanud. Liigne materiaalsusele keskendumine ei anna rohkem kasu, vaid hoopis raha vähenemist. Teed finantsilisi tulevikuplaane, mis puudutavad ka sinu perekonda. Sinu hool paneb neid sind rohkem hindama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles