Horoskoop: mida toob aasta 2014 Jäärale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäär
Jäär Foto: Repro

JÄÄR (21.III – 19.IV)

Jääradel tuleb 2014 mõnus, kuid samas jõupingutusi nõudev aasta, mil saad ühele poole kõige sellega, mis on vindunud. Saad maailmale näidata, kui paindlik sa nii vaimult kui hingelt oled. Seda eriti veel siis, kui mingi paari aasta tagune draama on lõpu leidnud. Energiatase on kõrge ning sellega tõmbad oma ellu seiklusi. Samas veeretab elu teele ka takistusi, kuid need ei ole ületamatud. Maailma tuleks vaadata kaine pilguga, külmavereliselt ja vaimselt küpselt. Tähtsat rolli mängib ka kodus toimuv, uusi sündmusi ja perspektiive on palju.

Armastus

Uuel aastal algavad mitmed suhted ja kiindumused. Nende inimeste abil avanevad uued romantilised horisondid. Suhted muudavad sind paremuse suunas. Mis puutub aga partnerisse, siis vanad barjäärid langevad ja kinnistunud asjad purunevad. Samuti leiate koos uue vaimse ja füüsilise harrastuse. Elu võib teie teele paisata ka takistusi. Nüüd sõltub kõik sellest, millise seisukoha võtate ja millises küpsusastmes olete. Suhtes ei taskuks langetada liiga kiireid ning mustvalgeid otsuseid. Need, kes on vallalised, võivad täiesti juhuslikult kohtuda isikuga, kellest võib saada nende partner.

Tervis

Sinise-rohelise Hobuse aasta tagab hea tervise ja kõrge energiataseme. Vastavalt aastaajale võib tervisehäireid esineda, kuid need on lühiajalised. Hea aasta alustamaks uue sportliku tegevusega, milleks võib olla näiteks tervisejooks või jooga. Samuti soosib aeg halbadest harjumustest ja vaimsest pingest vabanemist.

Karjäär

Järgmisel aastal võib toimuda mingi karjäärimuutus. Professionaalses plaanis võidakse sulle kanna peale astuda, kuid sa sellest hoopis indu juurde. Oskad teele seatud takistustest väga hästi mööda lipsata. Just selle kaudu õpid midagi uut nii inimvaimu, kadeduse kui ka käitumismustrite kohta. Aasta esimeses pooles võib värvikaid sündmusi siiski vähe olla, õige möll läheb lahti alles aasta teises pooles. Tiheda graafiku vahelt leia aega lõbutsemiseks ja puhkamiseks.

 Raha

2014. aasta annab finantse, kuid mitte mõttetult raiskamiseks, vaid läbimõeldud investeeringute tegemiseks. Oskad ülekulutamist vältida. Kui keegi tahab laenata keeldu, sest sa ei pruugi seda raha tagasi saada. Enne kui säästusid hakkad kasutama, mõtle kas sa peaksid seda tegema. Aasta lõpul võid aga saada mingi ootamatu summa, kuid võimalik, et pead ka selle kohe kulutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles