Viis asja, mida kogukamad naised võiksid teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pole mingi saladus, et naiste jaoks valmistab kehakaal probleeme. Pidevalt rõhutatakse, et kaunima välimuse ja parema enesetunde tagab treening ja õige toitumine, aga keegi ei ütle seda, et ka kogukamatel naistel on õigus end just sellisena armastada, nagu nad parajasti on.

Huff Post toob välja viis asja, mida kogukatele naistele ei öelda, kuid mida nad võiksid siiski teada.

Kõigil inimestel tekivad kõhule voldid, kui nad kummardavad. Kõigil. Sa ei pruugi seda uskuda, aga ka saledatel naistel tekivad kõhule voldid, kui nad ettepoole kummardavad. Seega pole mingit põhjust arvata, et seda esineb vaid kogukamatel naistel.

Kui inimesed ütlevad sulle, et sa oled kaunis, usu neid. Sageli on suurematel naistel probleeme enesehinnanguga ja kui keegi nende välimust kiidab, siis nad arvavad, et seda tehti irooniaga. Kui inimesed sulle siiralt komplimente teevad, siis põhjuseks on see, et nad tõepoolest näevad sind sellisena. Ära hakka neile vastu, täna viisakalt ja ole komplimendi üle õnnelik. Teised näevad sind tervikuna. Vaid sina ise näed oma vigu. Usu teisi.

Su keha ei muuda sind vähem vaimustavaks. Sa oled vaimustav tänu oma kehale. Meis kõigis on palju enamat kui vaid meie keha, ent keha on meie kõigi kaunis osa. Ilu on meie sees ja ka väljaspool. Iga inimene on omal moel ilus.

Sa ei pea iga päev trenni tegema, et end hästi tunda. Paljud usuvad, et kogukamad inimesed peaksid iga päev trennis käima, tõestamaks, et nad tahavad peenemaks saada. Justkui oma suurema keha aktsepteerimine oleks patt, kuid see ei vasta tõele. Muidugi mõjub treening füüsilisele ja vaimsele tervisele hästi, aga sa ei pea kellelegi midagi tõestama, kui sa ei taha. Sa ei pea end muutma, et end hästi tunda.

Sul on lubatud iseendasse armuda. See on üks hirmutavamaid asju, mida sa kunagi teed ja see on normaalne. Teisest küljest on see kõige imelisem kogemus, mis su elus kunagi ette tuleb. See ei muuda sind edevaks. See on igas mõttes vabastav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles