Lenna Kuurmaa: keisrilõige oli suur šokk

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Muusik ja näitleja Lenna Kuurmaa ning tema elukaaslane Robert Vaigla said teisel märtsil tütre vanemateks. Lenna läks enda sõnul heas usus sünnitama ja oli nii valmis, kui valmis üldse olla saab, ent sünnitusel tuli ette ootamatusi ja kõik lõppes keisrilõikega, kirjutab Pere ja Kodu.

Kuigi Lenna taastus hästi ja lapsega oli kõik korras, oli ta vahetult pärast keisrilõiget omadega läbi ja suures segaduses. «Mäletan, et avasin silmad ja ainult nuuksusin. Läbi pisarate nägin ähmaselt arsti, kes soovis õnne. Siis mõistsin, et kõik läks vist ikka hästi. Arstidele on keisrilõige tavaline protseduur, mulle oli see suur šokk,» tõdes ta.

«Tagantjärele olen mõelnud: miks see sünnitus ometi nii läks?! Minu rasedus oli ju imeline,» ei mõista ta. «Kuid tähtsam on muidugi, et lapsega on kõik hästi.»

Tütre nime Ami leidis Robert enne lapse sündi juhuslikult märkmikku lehitsedes ja nõnda kandis ta selle sobivate nimede nimekirja. Kui laps käes, kaalusid vanemad paar päeva, milline nimi talle paremini sobiks ja kõige õigem tunduski Ami (loe: Amii – rõhk i peal).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles