Kuidas tõlgendada mehelt saadud jõulukinki?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas usud või mitte, aga mehelt saadud jõulukingi järgi võib teie suhte kohta nii mõndagi öelda. Kui tahad teada, mida mees sinu vastu tunneb, ei pea vastust kaugelt otsima, vaata lihtsalt temalt saadud jõulukinki.

Olgu tegemist «praktilise» kingitusega või mõne ehtega - mees üritab sulle sellega kahtlemata midagi teada anda. Kas sa oskad seda ka mõista? YourTango tuleb siinkohal appi ning aitab naistel meestelt saadud kinke tõlgendada.

Pärlikee või pärlkõrvarõngad

Pärlikee või pärlkõrvarõngad viitavad sellele, et tegemist on mehega, kes armastab traditsioone. Kuigi ta ei pruugi olla valmis teie suhet veel järgmisele tasemele viima, annab ta sulle märku, et kui ta kunagi peaks kodu looma, siis just koos sinuga. Pärlid näitavad, et tal on head kavatsused ja ta hindab sind oma partnerina.

Südamekujuline kaelaehe

Olenevalt sellest, kui hinnalise ja kauni kaelaehtega on tegemist, võib südamekujuline ripats olla sentimentaalne kingitus või ka keskpärane «oleme kaks kuud kohtamas käinud ja ma ei teadnud, mida sulle osta» kingitus. Südamekujuline kaelaehe on kena kingitus, aga selle tõlgendamine oleneb sellest, kui ilus see on ja kui palju on sellel näiteks teemante. Kui tegemist on tavalise ehtega ja te olete juba pikka aega koos olnud, siis ära virise: vähemalt ostab mees sulle ikka veel ehteid. Kui tegemist on aga hinnalise ehtega ja te olete tuttavad olnud aasta või kaks, siis see ehe näitab, et mees peab sind sama ilusaks ja ideaalseks kui seda on kingitus kaelaehe.

Teemantkõrvarõngad

Nagu südamekujuline kaelaehe, võib seegi kink olla väga turvaline ja kena kingiidee. Kui olete aasta või kaks koos olnud, siis teemantkõrvarõngad on ideaalne kingitus. Kui olete koos olnud viis aastat või kauem ja mees kingib sulle hinnalised kõrvarõngad, siis see on väga kõnekas fakt. Võta seda kui asenduskinki, sest mees ei plaani veel lähiajal su kätt paluda.

Seksikas punane aluspesu

Seksikas punane aluspesu on tegelikult kingitus mehele. See näitab, et ta mõtleb vaid iseendale ega kujuta ette sinuga pikaajalise suhte loomist... Kui just seksika aluspesu juures pole teisi kingitusi, mil on suurem tagamõte. Vastasel juhul ei tasu selle mehega aega raisata, sest tundub, et ta ei sea sind esikohale. Tõenäoliselt hilineb ta ka kohtingutele ning eelistab sinu asemel oma sõpradega aega veeta. Võta kink tänulikult vastu ja loodetavasti ei kulutanud sa tema kingile väga suurt summat.

Parfüüm ja šokolaadikommid

Jällegi on tegemist mehega, kes armastab traditsioone ja ilmselt pole te väga pikka aega koos olnud. Ta mõtleb sinust hästi ja tahab, et teie suhe edasi areneks. Parfüüm on turvaline kink, sest see ei ole liialt kallis, et sind suhte algstaadiumis ära hirmutada, samas on see läbimõeldud ja näitab, et ta hoolib sinust ega ole ihne.

Kinkekaardid, äratuskellad ja muu «praktiline» kraam

Võta iga kingitus tänulikult vastu. Ka kinkekaart võib olla kena kink, kui seda ilusti esitleda. Pealegi sel moel pole ohtu, et saad kingiks midagi, mis sulle ei meeldi. Ka äratuskella puhul on nii, et võib-olla on mees olnud väga tähelepanelik ja märganud, et sul pole äratuskella, kuid sul on ärkamisega raskusi. Mõtle alati sellele, mis mõttega keegi sulle ühe või teise asja kingib. Kas kingitus on tehtud õigel eesmärgil ja kas see tuleb mehe südamest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles