«Komplimendid», mida ükski naine kuulda ei taha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned laused, mis on mõeldud komplimendina, on niivõrd sisutühjad ja ebasiirad, et ükski naine ei taha neid tegelikult kuulda. Loe järgmisi «komplimente» ja ürita neid edaspidi vältida!

«Sa näed nii sale välja!» Kas oled kohanud inimesi, kes iga kord sind nähes imestavad, et sa näed nii peenike välja? Hoolimata sellest, et sa pole vahepeal kaalus alla võtnud ega isegi regulaarselt trenni teinud, kirjutab Yahoo! Shine.

«Sa näed tervem välja!» Tõlge: sa oled paksem kui viimane kord, mil ma sind nägin.

«Su juuksed näevad täna eriti head välja!» Sul on loomulikud lokid ja sa oled mitu tundi veetnud peegli ees, et neid sirgeks tõmmata. Põhimõtteliselt tähendab see kompliment seda, et kui sa oma loomulikku välimust vähegi varajata püüad, siis näed isegi kena välja.

«Sa näed hea välja (lisa rahvusgrupp) kohta!» Aitäh? Sa oled sama kole kui enamik rassiste!

«Su kingad näevad nii mugavad välja!» Oled sõbrannaga peol, tema pani jalga 10-sentimeetriste kontsadega kingad ja kuigi su jalad näeksid kontsakingades paremad välja, eelistasid sa madalaid kingi, sest teadsid ette, et lähete tantsima. Nüüd norib sõbranna justkui oma kingade kohta komplimente, tehes sinu valikut salamisi maha.

«Sa oled niivõrd tugev.» Tõlge: kui mina oleks pidanud silmitsi seisma taoliste raskustega, mis sinu üksikus ja õnnetus elus ette on tulnud, siis ma oleks ammu juba alla andnud.

«Ma ei tundnud sind äragi, sa oled nii ilus!» Tõlge: tavaliselt sa pole nii ilus...

«Sa oled eriti fotogeenne!» Tõlge: sa tead, mis nurga alt end pildistada lasta ja sa oskad fotosid niivõrd hästi töödelda, et sa suudad teistele mulje jätta, et oledki nii kena. Hea töö!

«Sa näed hea välja, kui end kätte võtad.» Tõlge: kui sa ei tegele oma igapäevaste asjadega ja pesed end puhtaks ning hoolitsed oma välimuse eest, siis võib mõni mees sinu vastu isegi huvi tunda.

«Sa suudad iga päevaga oma tööd paremini teha.» Kas siis, kui ülemus su palkas, olid sa kirjaoskamatu ja saamatu? Sellest komplimendist jääb küll taoline mulje.

«Ohoo, sa oled ju päris tark!» Tõlge: ma ei oodanud sinult erilist nupukust, sest sa ei näe kõige intelligentsem välja...

«Sa oled hoopis teistsugune, kui ma arvasin.» Tõlge: ma arvasin, et sa oled targem, ilusam, osavam.

«Ma soovin, et mul oleks ka väikesed ja armsad rinnad nagu sinul.» Ära muretse, ühel päeval saab ehk sinust ka tõeline naine, kel on normaalsed rinnad!

«Mulle meeldib su riietus! Sa oled nii julge.» Tõlge: ma tõmbaksin enne kartulikoti selga, kui kannaks seda riietust, mis sul seljas on. See on nii riskantne valik...

«Sa näed oma vanuse kohta hea välja.» Väike nõuanne: ära torgi naise vanust. Iialgi.

«Sa teed naise kohta seda päris hästi.» Aitäh... vist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles