Märke, et sa võid olla meest lämmatamas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Aeg-ajalt tasuks aeg maha võtta ja mõelda sellele, kas võid olla partnerit lämmatamas, sest olgem ausad, naised võivad vahel liialt klammerduvad olla. Võib-olla ei oska sa ise ohumärke näha, seega vaata allpool välja toodud punkte, mis viitavad sellele, et su mehel pole piisavalt hingamisruumi.

Ta ei saa kunagi üksi olla. Üks ilmselgemaid märke lämmatamisest on see, et mees ei saa kunagi täiesti üksi olla. Sa oled pidevalt tema kõrval. Kas sinule ei hakkaks see närvidele käima? Kui sa ei taha, et mees tunneks, et teda lämmatatakse, lase tal mõnikord üksi olla. Igal inimesel on vaja vahepeal üksi olla ja omi asju teha, kirjutab Allwomenstalk.

Saad vihaseks, kui mees su kõnedele/sõnumitele kiirelt ei vasta. Kui saadad mehele sõnumi, kas ootad kiiret vastust? Kas saad vihaseks, kui ta sulle kiiresti ei vasta? See võib viidata sellele, et sa oled meest lämmatamas. Mõnikord pole võimalik kohe kõnedele või sõnumitele vastata, sa ei tohiks seetõttu vihaseks saada.

Sa tead kõiki tema plaane. Mõnikord tahab mees teha plaane, millesse sina pole kaasatud. See ei tähenda, et sa ei võiks nende plaanidega kursis olla, aga kas ta peab sulle tõesti iga kord teada andma, kui ta välja läheb? Kas ta peab sulle märku andma, kus ta on ja kuhu läheb? Kui sa usaldad meest, siis sa ei pea pidevalt tema plaane uurima.

Kontrollid maniakaalselt tema telefoni. Peaksid austama teise inimese privaatsust, mitte tema telefoni kontrollima. Sind ju häiriks, kui mees kogu aeg sinu telefoni kontrolliks?

Kontrollid tema e-maili. Sa tead mehe salasõna ja saad tema e-posti kontrollida, kas sa ka teed seda? See näitab, et sinus peitub väike jälitaja ja sa oled liiga omandihimuline. Sa ei peaks tema e-maile kontrollima, vaid peaksid teda usaldama.

Kontrollid igapäevaselt mehe internetiajalugu. Lisaks e-mailidele vaatad regulaarselt üle ka selle, milliseid veebilehti on mees külastanud? See võib näidata, et sul on probleem. Ilmselt ei käitu mees samamoodi, vaid pigem usaldab sind.

Mehel pole suhtes sõnaõigust. Kas sina langetad kõik teie suhet puudutavad otsused? Kas mehel on ka sõnaõigust? Kas sinu arvamus peab alati peale jääma? Kõik need asjad viitavad sellele, et sa mitte ainult ei lämmata teda, vaid võtad temalt ära kõik õigused, mis tal suhtes olles peaksid olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles