Suurimad vead, mida suudlemisel tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kallima suudlemine tekitab kõhtu liblikad ja mõjub äärmiselt erutavalt, kuid uue partneri puhul tuleks arvestada sellega, et mõne inimese suudlemisoskused ei pruugi kõige paremad olla. Nagu kõik muu, on ka suudlemine õpitav, seega ära karda, kui su oskused pole esialgu kiita.

Enamik inimesi on vähemalt korra elus teinud suudeldes ühe või kaks allpool mainitud viga. Isegi, kui sina oled erandiks ja suudled imeliselt, tasub teada, millised on levinud vead, mida suudlemise ajal tehakse, kirjutab Allwomenstalk.

Liiga palju keelt

Suudlus võib olla väga kirglik ka ilma selleta, et üks partner teisele keelt kurku topib. Selleks, et näidata, kui väga sa suudlemist ja partnerit naudid, ei pea muutuma agressiivseks. Üks suurimaid vigu, mida suudlemisel tehakse, on see, et keelt kasutatakse oma ainsa «töövahendina». Pea meeles, et oma sooje tundeid saab ka teisiti väljendada.

Alati samad võtted

Kui oled aastaid sama inimest suudelnud, siis peaksid natuke oma võtteid muutma. Erinevus muudab elu värvikamaks, seda ka suudlemise puhul. Muuda oma rütmi, näksa partneri huult või suudle teda mõnes kohas, kus te kunagi varem pole suudelnud. Tee ükskõik mida, et suudlemine tunduks värske ja põnev.

Kuivad huuled

Parima suudluse jaoks peaksid huuled olema pehmed ja siledad. Sa ei taha, et liiga kuivad ja pragunenud huuled teie kirgliku hetke rikuks. Suhtes olles on väga oluline, et sul oleks olemas hügieeniline huulepulk, et oma huulte eest hoolt kanda. Sa ju tahad, et partner tahaks sind suudelda. Kui su huuled on liiga kuivad, siis ei taha kumbki teist suudelda.

Liigne käperdamine

Raske on suudlusele keskenduda, kui mehe käed sind häirivad. Kui sa pole valmis, et ta sind ühest või teisest kohast puudutaks, siis ütle seda talle. Suudlemise kogemus võib olla mõnusalt magus või kannatamatult hapu koos tahtmatute puudutustega. Veendu, et te mõlemad oleksite ühel lainepikkusel. Kui sa pole mehele öelnud, kui kaugele ta minna võib, siis hakkab ta ise piire kompima.

Vähene puudutamine

Suu ja huuled pole ainsad kohad, mida suudlemise ajal puudutada. Kui mees hoiab terve aja oma käsi sinust eemale, siis võib tekkida küsimus, kas sa ikka meeldid talle või mitte. Ta võib hoida su pead, haarata su pihast või hoida sind enda embuses. Sina võid oma käed panna mehe rinnale, libistada sõrmi läbi tema juuste või hoida tema kaelast.

Õhupuudus

Hingamise unustamine pole kunagi hea. Sa pead teadma oma piire. Kui sulle tundub, et sa vajad hingamispausi, siis ära pelga seda öelda. Mees mõistab, et sul on vaja hingata, ka tema peab aeg-ajalt hinge tõmbama.

Halb hingeõhk

Soeta närimiskummi või hingeõhu värskendamiseks mõeldud pastille. Su hingeõhk peaks olema meeldiv ja värske, et partner sulle lähemale nihkuks ja sind suudleks. Kui tead, et sa võid sel päeval suudelda, siis tasuks ka valida seda, mida sa sööd. Näiteks küüslauk on üks toiduaine, mida tasuks enne suudlemist vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles