Ilmaneiu Grete Klein sai oma kaasalt hinnalise kingituse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Ardo Kaljuvee

Särav ning kaunis ilmatüdruk Grete Klein, kes ka laulmisega tegeleb, on juba pisut kauem kui aasta hõivatud olnud ja selle aasta 4. oktoobril tähistaski Grete oma elukaaslasega nende esimest aastapäeva. Kingitus, mis Grete oma kallimalt sai, on üks suurimaid, mis talle kunagi tehtud. Buduaar uuris kaunitari käest lähemalt, millise kingitusega tegu oli.

Grete ja tema kallim Rauno on koos olnud juba enam kui aasta. Kingitus, mis Grete oma kallimalt aastapäevaks sai, oli väga eksootiline. «Tegu oli väga armsa kingitusega, nimelt kinkis minu boyfriend meile meie esimeseks aastapäevaks reisi Filipiinidele,» tõdeb Grete, et kingitus tuli talle väga meeldiva üllatusena.

Kuid mis on kõige suurem kingitus, mis Gretele kunagi üldse tehtud on? «Minu elu füüsiliselt suurima kingituse tegid mulle aga minu vanemad, kinkides mulle 18. sünnipäevaks auto,» meenutab Grete.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles