Disainer otse Londonist näitas Lounge Deja Vu laval mehist ja ranget meestemoodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel 13.detsembril toimus Lounge Deja Vu`s jõulueelne moeüritus Style Express, mille autor ja lavastaja on stilist Anatoli Ein.

Esmakordselt üritustesarja ajaloos olid poodiumil ainult mehed ning esimest korda Eestis näitas oma uut rõivakollektsiooni ekstravagantne disainer Jan Nova.

Kollektsioon «Avangardne budism või haridus» ei peegelda endas ei Briti ega Eesti stiile, vaid on loodud kaasaegsele inimesele, kelle soov on eristuda teistest oma range ja isikliku joonega.

15.-22. detsembrini on tema loomingut võimalik näha veel ka Lounge Deja Vu vaateakendel.

Jan Nova esindab omanimelist kaubamärki ja ta on sündinud Eestis, aga omandanud disaineri hariduse Londonis.

2012.a. võitis Jan ülikoolis parima disaineri tiitli ja sai võimaluse teha koostööd maailmakuulsa kaubamärgiga Calvin Klein, disainides neile 2 rõivamudelit.

Meesmodelle puuderdas esinemise tarbeks Glow Make UP ning juukseid sättis Make Your ID.

Style Express on üks populaarseimaid üritusi Tallinnas ja mõeldud just publikule, kes soovib stiilselt pidutseda ja veeta kvaliteetaega.

Style Express on oma paljude tegevusaastate jooksul näidanud mitmete disainerite ja brändide loomingut, laval on esinenud menukad artistid, publik on nautinud eksootilisi kokteile viimaste hittide saatel kuni varahommikuni.

Järgmine Style Express juba jaanuarikuus, kuid sellel reedel 20.detsembril vallatu MUSI pidu. Laupäeval 20.detsembril ootab kõiki aga mõnus Christmas Jazz.

Stiilsel üritusel oli kohal ka sel nädalal modellisaatest välja langenud Arni ning modellidebüüdi tegi ka fotograaf Oliver Moosus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles