Videoõpetus: tee omale Kim Kardashiani lokid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Kui soovid teha endale kohevate lokkidega soengut nagu Kim Kardashianil või Victora’s Secreti modellidel, siis läheb sul vaja suuremat sorti lokitange ja palju kinnitusklambreid.

Niiskete juuste puhul on lisaks vaja kasutada kas juukseõli või juustessejäetavat palsamit, kuumakaitset ja pehmet juuksegeeli. Kui juuksed on enne töötlemist kuivad, vajad kuumakaitset ja kinnitamiseks juukselakki.

Alusta juuste koolutamist pealaelt, keerutades tangidele juuksesalk juurtest otsteni. Kui eemaldad tangid juustest, fikseeri kuumad juuksed kohe klambriga, et lokk välja ei vajuks. Seejärel võta ette järgmine salk ja toimi samamoodi. Näo ümbert keera lokid väljapoole, kuklas pole see enam nii oluline.

Kui lokid keeratud, lase neil umbes 5-10 minutit jahtuda. Mida kauem klambreid peas hoiad, seda paremini lokid püsivad. Kui klambrid eemaldatud, kohenda lokke sõrmedega, kuid ära kammi!

Juukseõli (või muu juuksehooldusvahend, mida soovid kasutada) lisa pea alaspidi, et lokid välja ei vajuks.

Kui sul on õhukesed juuksed nagu lokiõpetuse videoblogijal, võid kasutada juukselahu peitmiseks lihtsat nippi ja katta helendav jutt kulmuvärviga, et juuksed tunduksid tihedamad.

Vaata lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles