Isiklikud detailid: Argo Aderi kohtumine Maarjaga oli nagu seebiooperis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näosaate finaali saabujad, Argo Ader
Näosaate finaali saabujad, Argo Ader Foto: Harry Tiits

Staarkulturist Argo Ader rääkis Kanal 2 vestlussaates «Stereo» oma raskest kohtusaagast ja suhtest praeguse kallima Maarja Kerneriga.

Ader jooksis pikka aega mööda kohtusaale, kuna ta olevat kindlustuspettuse tõttu ise hävitanud oma uhke auto. Lõpuks selgus, et seda ta ei teinud.

«See oli mu elu suurim kergendusohe, kui see otsus tuli. See viis aastat hävitas ja muutis mind päris palju. Isegi juuksur ütles, et mulle on hakanud halle karvu tulema juustesse,» rääkis Argo.

Aderi sõnul oli tegemist tema elu kõige hullema ajaga. «Ma olen inimene, kes hoiab iseendasse ja ma ei rääkinud väga palju välja. Paljud lähedased said tunda, et kui ma olin sellest kõigest täis ja pidin selle välja saama, siis ma plahvatasin. See aeg oli väga raske,» tunnistas ta. Musklimees kinnitas, et «plahvatamine» ei tähendanud, et ta midagi lõhkuma hakkas, vaid asi oli pigem emotsionaalne.

Muutuste ajal kohtus 18 aastat noorema naise Maarjaga.

«Muidugi ma mõtlen vanusevahe peale, aga igapäevaselt oleme nii ühel lainel, et ma ei taju seda. Meil on nii palju ühist ja sport on üks nendest asjadest,» selgitas Argo.

Üks põhjus, miks Aderi eelmine suhe purunes, oli eelpool mainitud kindlustusjuhtum.

«Ma elasin seda niivõrd läbi, et ma arvan, et see on kindlasti kõige suurem põhjus, miks see niimoodi läks. Tagantjärele olen mõelnud küll, et miks nii läks, sest mul on eelmisest abielust kaks imearmast poega, keda ma armastan väga,» selgitas Argo lahutuse tagamaid. «Võibolla ka see, et ma olen kulturist ja üsna edev. Mulle meeldis käia väljas, mis naisele ei meeldinud.»

Argo käis sageli üksinda üritustel ning alates Kroonika seksikate valimistest, kus ta ise oli nominent, hakkas asi allamäge minema.

«Talle ei olnud see oluline. Võibolla tõesti oleks pidanud. Aga siis ma tundsin, et tahan üksi olla ja üksi särada,» selgitas Argo, miks ta eksnaist pidudele kaasa ei võtnud. «Eksnaisega oligi niimoodi, et tahtsin üksi käia. Aga praegu, kui mul on uus elu, siis ma selle peale ei mõtle. Me käime kahekesi koos.»

Aderi sõnul ei vasta tõele jutt sellest, et ta kohtus Maarjaga peol.

«Ma leidsin ta trennisaalist. Nagu seebiooper, et treener leiab treenitava. Tegelikult nii ka juhtus. Ta jäi mulle silma sellega, et ükskõik, mida ma talle ütlesin, et ta tegema peab, ta alati vaidles vastu. Tekkis diskussioon. Ma pidin talle kogu aeg põhjendama, miks ta peab üht või teist tegema,» rääkis Argo.

See kestis kuu-poolteist, kuni nad sattusid ühele peole.

«Põhjus, miks see kõll käis, oli see, et ma nägin unes, et ma olin temaga koos ja tahtsin teda suudelda unes. See kõik toimus nii reaalselt, et järgmine päev ma tahtsin seda realiseerida,» paljastas mees.

Unenägu jäi tookord siiski realiseerimata: «Ei, ma olin arg, ma ei julgenud. Ma ei ole nii julge, kui võibolla väljastpoolt paistab. Esimene suudlus oli tema poolt.»

Argo tunnistas ka, et kui eksnaine poleks lahutust sisse andnud, poleks ta ise nii kaugele läinud ja pendeldaks võibolla siiamaani kahe vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles