Meestele: kas naiste jaoks on oluline see, mis tööd mees teeb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui naistelt uuriti, kuidas nad suhtuvad sellesse, kui palju on mehel pangakontol raha, siis selgus, et paljud naised ei hooli sellest, kui palju mehel raha on. Kuidas suhtuvad naised aga sellesse, millist tööd mees teeb?

YourTango esitas sellise küsimuse oma naissoost lugejatele ja siin on nende vastused.

1. «Ma ei kannaks inimest maha tema ameti tõttu. Usun, et kõige olulisem on tema tööeetika.»

2. «Kui mees suhtub oma töösse kirglikult, siis pole miski muu tähtis.»

3. «Olen palju suhetes olnud meestega, kel pole palju raha, sest nad on kunstnikud, muusikud vms. Ma ei pea end küll materialistlikuks inimeseks, kuid ma ei taha koos olla inimesega, kes on nõus oma kunsti nimel vaesuses virelema. Esiteks ma olen ise vabakutseline ajakirjanik, mis tähendab, et mul võib olla perioode, kus sissetulek pole niivõrd suur. Teiseks ma tahaks leida enda kõrvale inimese, kes on võimeline pere loomiseks tugeva vundamendi ehitama. Ma tahan, et minul ja mu lastel oleks mugav elu. Eelistan mehi, kel on tõsiselt võetav töökoht või kes plaanib selle leida.»

4. «Mulle meeldivad pigem mehed, kel on tavapärane, kuid kindel töökoht kui mehed, ks unistavad ja ootavad ikka oma suurt läbimurret, endal juba pealagi kiilanemas.»

5. «Minu jaoks on tähtis see, et tal oleksid seoses elu ja karjääriga teatud eesmärgid, mis minu silmis tähendab seda, et tal võiks mingi ülikoolikraad olla. Ma küll ei väida, et ülikoolikraad on number üks asi, mida ma otsin. Mind tõenäoliselt ei huvitaks see, kus ta parajasti töötab, peaasi, et tal oleks realistlik plaan, kuhu ta lõpuks välja tahab jõuda.»

6. «Kui ma noorem olin ja alles kohtingutel käisin, siis ma eelistasin neid mehi, kel oli minuga võrdne haridustase, sel ajal oli selleks bakalaureusekraad. Minu jaoks on oluline, et inimene on intelligentne ja haritud.»

7. «Noorena arvasin, et haridus on kõige olulisem. Vanemas eas hakkasin eelistama aga neid partnereid, kes millessegi kirglikult suhtusid, olgu selleks siis kunst, töö või mõlemad.»

8. «Pole tähtis, millega tegeleb, oluline on see, et ta oleks sellega rahul ja tal on eesmärgid ning ta töötab nende nimel.»

9. «Ma usun sellesse, et kõige tähtsam on see, et inimene suhtuks oma töösse kirglikult. Aga kas on võimalik olla kirglik, kui su tööks on rõivapoes pluuside voltimine?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles