Milline treening sobib sinu tähemärgile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sind paneb imestama see, et sa pidevalt uutest trennidest ära tüdined? Põhjus võib peituda tähtede seisus, mis valitses siis, kui sa sündisid. Erinevad tähemärgid domineerivad erinevates kehaosades, seega tasuks trenni valides võtta arvesse oma tähtkuju.

Millised treeningud millistele tähemärkidele kõige paremini sobivad? Sellest kirjutab iVillage.

Jäär
Kehaosa, mida kaitsta: pea
Jäärad peaksid aktiivsemaid treeninguid proovima. Neile sobivad näiteks jalgrattasõit või võistlusspordialad. Ettevaatlik tasuks olla sellega, et trenniga üle ei pingutaks ja eriti hoolsalt tasuks kaitsta oma pead.

Sõnn
Kehaosa, mida kaitsta: kurk ja kael
Kuna Sõnnidele meeldib kodus olla, sobivad neile kõige paremini treeningud, mida saab kodus teha. Seega tasuks leida mõni treeningvideo, mille järgi end vormi ajada. Sõnnidele ei meeldi olla ebameeldivas keskkonnas, higihaisune jõusaal või vali muusika võivad neid eemale tõugata. Sõnnid armastavad mugavat eluviisi, seetõttu peaksid nad tähelepanu pöörama ka oma toitumisele.

Kaksikud
Kehakosa, mida kaitsta: käed
Kaksikud tüdinevad kõigest väga kiiresti. Neil on vaja mitmekülgsust. Ideaalne oleks leida mõni spordiklubi, kus pakutakse mitmeid erinevaid treeninguid. Kaksikud võivad trenni käigus kiirelt väsida. Neile võib sobida ka jooga.

Vähk
Kehaosa, mida kaitsta: käed
Ka Vähid eelistavad trenni teha koduses keskkonnas. Neile ei meeldi trennid, kus tuleb kasutada erinevaid masinaid. Vähkidele võib huvi pakkuda näiteks vinyasa jooga, sest seal on palju sirutamist. Vähid võiksid proovida trenni teha ka tasakaalupallil.

Lõvi
Kehaosa, mida kaitsta: selg, süda
Lõvid armastavad tähelepanu ja neile sobiks hästi ashtanga jooga. Lõvidele võib muret valmistada ülaselg, seega tasuks seda tugevamaks muuta spetsiaalsete harjutuste abil.

Neitsi
Kehaosa, mida kaitsta: kõht
Neitsidele meeldib kõik, mis on seotud paastumisega, kuna neil võib esineda probleeme seedimisega. Teatavasti on aga treening parim ravim, mis seedimise käima tõmbab. Kuna Neitsidel on kombeks palju muretseda, soovitatakse neile harjutusi, milles on lõõgastumise ja meditatsiooni elemente.

Kaalud
Kehaosa, mida kaitsta: neerud
Kaalude jaoks on kinnisideeks tasakaal, sümmeetria ja proportsioonid. Kuna neerud võivad neile probleeme valmistada, peaksid kaalud alati rohkelt vett tarbima, eriti treeningu ajal. Nad võiksid proovida erinevaid pilatese treeninguid.

Skorpion
Kehaosa, mida kaitsta: suguelundid
Skorpionid eelistavad üksinda trenni teha, seega sobiks neile jalutamine metsas või jooksmine jooksulindil. Skorpionitele meeldivad ka intervallidega treeningud – intensiivsemad ja rahulikumad harjutused vaheldumisi. Kuna käte ülaosad võivad muutuda lõdvaks, soovitatakse Skorpionitel neid kätekõverduste abil trimmis hoida.

Ambur
Kehaosa, mida kaitsta: reied
Amburitele meeldib joosta ja nad naudivad ka tennist ning kõndimist. Samuti meeldivad neile väljakutsed, seega sobivad Amburile erinevad võistlusspordialad. Amburite jaoks on treening lihtsam siis, kui neil on selge eesmärk ja põhjus, miks nad seda teevad. Kuna reied võivad probleeme valmistada, tuleks alati enne ja pärast trenni korralikult venitada.

Kaljukits
Kehaosa, mida kaitsta: põlved
Kaljukitsed naudivad väljakutseid ja nad on loomu poolest mägironijad. Neile meeldivad treeningud, mis kestavad kaua ja panevad nende sitkuse proovile. Kaljukitsedele meeldib näiteks matkamas käia, kuid nad peaksid oma põlvede eest hoolt kandma.

Veevalaja
Kehaosa, mida kaitsta: pahkluud
Veevalajatele meeldib olla õues. Nad naudivad veesporti ja erinevaid jõusaalitreeninguid. Neile meeldib trenni teha muusika saatel, sest see motiveerib neid. Veevalaja õrnaks kohaks on pahkluud.

Kalad
Kehaosa, mida kaitsta: jalad
Veemärgina on loomulik, et Kaladele meeldib trenni teha vees. Nad eelistavad ujumist, surfamist ja sukeldumist, kuid peaksid oma jalgade eest hoolt kandma. Tähele tasuks panna seda, et jalanõud oleksid spordialale vastavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles