Kirsti Timmeril on nõrkus kontsade vastu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu

Kirsti Timmeril on alati olnud nõrkus erilise välimusega jalatsite vastu. Buduaar uuris, mitu paari kingi tal on, palju ta nende eest maksnud on, ja miks ta neid üleüldse kogub.

Küsimuse peale, mitu paari kingi Kirstil on, vastab ta: «Ega ma ei teagi, kui palju mul neid kingi tegelikult on. Mul on suur nõrkus eriliste jalatsite vastu, neil peab mingi kiiks juures olema, et minu pilk neil peatuks,» tõdeb Kirsti.

Kirsti tunnistab, et kõige erilisema kingapaari kontsa kõrgus, mis tema garderoobis leidub, on lausa 17 cm. «Tegu on tõepoolest kingadega, millede konts on 17 cm ning eriliseks teevad need kingad minu silmis just kingadele kinnitatud ogad ehk siis tegu on nii-öelda enesekaitsevahend-kingadega,» naerab Kirsti. «Muuseas tegu on üpriski mugavate kingadega ja need pole üldse mitte kõige kallimad minu garderoobis, kuid kõige erilisemad kindlasti.»

Miks omab Kirsti suurt kingakollektsiooni? «Ostan kingi üpriski sageli seetõttu, et esiteks minu töö nõuab päris palju ka laval ja rahva ees olemist, mis omakorda nõuab ka erinevaid riideid ja jalatseid, ning teiseks mulle lihtsalt meeldivad ilusad jalanõud,» selgitab Kirsti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles