Liis Lass: pere loomine väljaspool abielu on kummaline praktika, mida ma hästi ei mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Juba aastaid Eestist eemal olnud Liis Lass rääkis ajakirjale Naised, et abiellus sel suvel. Oma mehe kohta ta palju avaldada ei taha, kuid kinnitab, et just temale on ta valmis andma endast rohkem kui varem.

«Minu ambitsioonidega inimese kõrval saab harmoonias eksisteerida vaid samasuguste ambitsioonidega inimene, kes suudab püsida minuga samas tempos, püüda sarnaseid unistusi ja olla tõeline mees – selge visiooniga, intelligentne ja haritud ning keegi, kes teab, kuidas naist vääriliselt kohelda,» kirjeldab ta.

«Olen ehk enda põlvkonnaga võrreldes keskmisest rohkem traditsiooniline ja abieluliitu kergekäeliselt ei võta,» tunnistab Liis Lass. «Pere loomine väljaspool abielu on kummaline praktika, mida ma päris hästi ei mõista. Olgugi et minu jaoks ei ole abielu kristlik ega kuidagi usuga seotud tava, on see siiski austuse, pühendumuse ja pere loomiseks valmisoleku väljendus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles