Mis on parim kellaaeg peol pildi tegemiseks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sinu peokleit ja meik võivad olla imelised, kuid kui lased peol endast valel ajal pilti teha, võid hiljem südamepõhjani pettuda.

Väidetavalt on eksperdid jõudnud selgusele, et mitmete asjaolude kokkulangemise tõttu on kõige parem aeg peol pildistamiseks kell 21.36, vahendab Daily Mail.

Selleks ajaks on enamik peokülalistest seltskonnaga piisavalt harjunud, et end vabalt tunda, kuid pole veel liiga vintis, et pilti ära rikkuda.

Säärase avastusega välja tulnud Briti uuringus osales 2000 täiskasvanut.

Peokorraldaja Caroline Gardiner selgitas uuringu tulemusi sellega, et kuigi peole tulles on inimesed viimistletud välimusega, siis ei tunne nad end veel nii mugavalt, et pildil head välja näha.

«Pärast paari napsu ja suupistete nautimise kõrval toimunud jutuajamisi muutuvad pidulised lustakamaks ja siis ongi soovitatav lasta endast pilti teha,» sõnas Gardiner. «Pärast kümmet õhtul ei ole see enam soovitatav, sest siis on inimeste näod higised, naistel meik laialivalgunud ja uljamad mehed üritavad kohatult naisi kallistada.»

Nikoni tellitud uuringu aluseks võeti pidude tavaline algusaeg ehk kell 7 õhtul ja arvestati, et tantsimine algab kell 22.00.

39 protsenti küsitluses osalenutest pidas fotode ebaõnnestumise suurimaks põhjuseks kinniseid silmi. 38 protsenti leidis, et pilt ebaõnnestub siis, kui pildistatakse halva nurga alt. Rohkem kui pool vastanutest arvas aga, et peol ei tohiks enam pilti teha siis, kui õige aeg selleks on möödunud.

«Ka kõige ilusam kaunitar hakkab pidutsedes paari tunni pärast närbuma, kui ta joob ja tantsib palju,» lisas stilist Karl Willett. «Arvestades sellega soovitan ka jõulupidudel oma pildid varakult ära teha, enne kui juuakse liiga palju ja jäädakse pildile imelikes asendites.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles