Esimeste kohtingute vestlusteemad, mis mehi eemale peletavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ära põe. Kui oled esimesel kohtingul rääkinud teemadel, mida hiljem kahetsed, siis pole sa üksi.

Kui tunned, et sinu kohtingukaaslane on hea leid, kellega sooviksid edaspidigi kohtuda, tasub teada, et on teatud teemasid, mida võiks esialgu vältida. Hiljem, mil suhe on edasi arenenud, võid juba vabamalt rääkida, millest hing ihkab. Esimese paari kohtingu ajal võivad aga järgnevad teemad sinu võimalused nurjata, kirjutab magazine.foxnews.com.

Sinu arvamus endisest kaaslasest. Sageli pole arvamus endisest sugugi positiivne. Uuele suhtele see head algust ei loo, kui nimetad oma endist ihneks, valelikuks, isekaks või hulluks ja kibestunud inimeseks. Parem on kas vältida eksi kirjeldamist või kasuta vaid positiivseid omadussõnu.

Sinu terviseprobleemid ja operatsioonide ajalugu. Küll te jõuate veel oma arme võrrelda. Värske tutvuse ajal pole aga ilus oma haiguslugu ette kanda. Selle asemel räägi, millist trenni eelistad või kuidas oma tervise eest hoolt kannad.

Sinu tööalased saavutused. Tänapäeval on väga lihtne kellegi kohta internetist infot koguda. Suure tõenäosusega teeb seda varem või hiljem ka sinu kohtingukaaslane. Siis saab ta ka aimu, millega sa oled hakkama saanud. On parem, kui ta näeb seda ise ja sa ei hakka oma edu illustreerivaid näiteid talle ette vuristama. Räägi oma huvidest ja tööst esialgu üldiselt.

Sinu põhjalikud mõtisklused elu mõtte üle. Minnes sääraste arutlustega liiga kaugele, rääkides spirituaalsusest, filosoofilistest ideedest, usust või vaimsusest, võid kohtingukaaslase ära ehmatada. Kui te olete juba lähemalt tuttavad, võivad need arutlused teid lähendada, kuid alguses peaks hoidma vestluses kergemaid noote.

Sinu mõtted raamatu «Viiskümmend halli varjundit» kohta. Alles siis, kui olete loonud hea seksuaalsuhte ja mõnda ega koos olnud, võid ehk jutuks võtta oma arvamuse nimetatud raamatu kohta. See romaan on vestlusteemade puhul kui miiniväli, mida tasub kohtingute alguses kindlasti vältida.

Fakt, et koer magab sinu kaisus. Võid arvata, et see on armas, aga kohtingukaaslane ei pruugi sugugi sama arvata. Võib-olla on tal koduloomade vastu hoopis allergia. Väldi seda teemat nii kaua, kuni võimalik.

Poliitika. Poliitika tuleb kindlasti millalgi jutuks, kuid see võib nii mõnegi vihast vahutama panna. Kui ta hakkab sulle tõesti meeldima, kuid teie nägemus poliitikast on erinev, võid temaga vesteldes hoopis oma maailmapilti avardada ja midagi juurde õppida. Esialgu aga, kui te ei tunne teineteise vastu külgetõmmet, võib see kõik ära rikkuda.

Sinu arusaam abiellumisest. Kui oledki endale mingi vanuse ülempiiri abiellumiseks paika pannud, siis hoia see teadmine alguses endale. Esimesed kolm kohtingut peaksid olema lõbusad ja kerged, kohustustevabad. Abieluteema võib mehe kergesti eemale peletada. Hoia see teema selleks ajaks, kui olete vähemalt kolm kuud koos olnud. Või parem veel, kaks aastat.

Esimeste kohtingute parimad teemad on reisimine, lemmikfilmid, muusika, sport, hobid, toit ja meelelahutus. Võta vabalt ja naudi uut tutvust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles