Piltidega spikker meestele: kuidas valida naisele pesu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Palm

Tahad teada, milline oleks ideaalne jõulukink oma kallile ja imekaunile naisele? Võrgutav pesukomplekt! Kui see võttis praegu käelabad higiseks ja tõmbas justkui vaiba jalge alt, siis pärast selle artikli läbilugemist oled pesuvalimise maailmameister. Üks mis kindel, sellise ootamatu kingiüllatusega oled jõululaupäeval justkui sangar romantilisest mängufilmist!

1. SAMM: SUURUSED

Foto: 1

Selgita välja oma armsama pesu suurusnumbrid. Et mitte omadega täiesti rappa minna ja selgitada teenindajale mahutavust piinlikult käelaba abil, proovi piiluda naise pesusahtlisse, kus iga pesu sisemusse on kinnitatud suurusnumbritega sildike. Oluline on meeles pidada, et rinnahoidja suurus koosneb kahest olulisest komponendist. Esiteks rinnaümbermõõt ehk korvi suurus, mis on tähistatud tavaliselt tähtedega A, B, C, D jne. Teiseks rinnaalune ümbermõõt, mis koosneb kahekohalisest numbrist, näiteks 70, 75, 80, 85, 90 jne. Sellest moodustub kombinatsioon, nagu näiteks 75B, 80A, 100D jne. Kui numbriskaalasid on sildil mitu, siis jälgi numbreid tähisega EU/EUR, mis viitavad klassikalistele Euroopa-suurustele.

2. SAMM: RINNAHOIDJA

Fotod: 2, 3, 4

Pesusahtlisse piiludes püüa ka aimata, mis stiilis pesu preili kanda armastab. On see pitsiline, ühevärviline, tagasihoidlik, rinnahoidjad pigem pehmendatud polstriga või ilma. Viimane on veel eriti oluline – kui enamik rinnahoidjaid sahtlis on seest patjadega ja pehmendustega, siis olgu see pesu nii seksikas kui tahes, ei kanna ta üleni läbipaistvat pitsist pesu ja seega pole mõtet seda talle ka kinkida.

3. SAMM: PÜKSID

Fotod: 5, 6, 7

Pesu tuleks alati kinkida komplektina pükstest ja rinnahoidjast. Kui oled rinnahoidja välja valinud, siis on jäänud hulga lihtsam osa – pükste valik. Siingi tasuks tuvastada tegumood, mida naisel kapis rohkem leidub, olgu nendeks siis stringid, bokserid või klassikalised aluspüksid. Pükste suurused varieeruvad tähistega XS, S, M, L jne või 34, 36, 38, 40 jne, liikudes vastavalt väiksemast suuremani.

4. SAMM: VIIMISTLUS

Foto: 8

Mehed, te ju teate, et lõppviimistlus on kõige olulisem! Selleks, et armastusega valitud kingitus oleks täiuslik, on pakkimine sama tähtis kui kingituse valimine. Lase pesu pakkida elegantsesse karbikesse ja siidpaberisse, et lõpptulemus oleks eriti nauditav. Läbides kõik need neli sammu edukalt, oled teinud naisele maailma armsaima üllatuse ja eks selles kingituses peitub terake silmailu sulle endalegi.

Täiendavalt saab lugeda sel teemal Hooaja ajakirjast www.kaubamaja.ee/hooaeg

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles