Vaata, mis ootab erinevaid tähemärke 2014. aastal!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Järgmisel aastal on soosingus suured muutused, mis toovad meie teele võimaluste asemel takistusi ning muudavad meid seeläbi lähedasemaks iseenda ja oma elu eesmärkidega.

Pea meeles, et sinu aasta kujuneb selliseks, milliseks sina ise selle muudad. Kõik võimalused peituvad sinu sees: võim, potentsiaal ja eesmärgid. Millised on aga üldised ennustused erinevatele tähemärkidele järgmiseks aastaks? Suhteportaal YourTango annab aimu.

JÄÄR: kui sa suudad uuel aastal olla veidike paindlikum, siis muutub su elu tunduvalt mugavamaks. Järgmisel aastal ootab sind palju vabadust ja kuldseid võimalusi, et keskenduda vaid kõige tähtsamale. Kui oled end tundnud tööst kurnatuna ja sulle tundub, et su pingutusi ei hinnata, siis ka see muutub järgmisel aastal.

SÕNN: järgmine aasta toob rohkem meelerahu. Saad mõnest halvast harjumusest lahti. Sul on rohkem vaimset stabiilsust. Teisisõnu ootab sind palju head.

KAKSIKUD: kuigi su elu tundub voolavat kindlat teed mööda, ei tasuks sul pea ees uutesse projektidesse sukelduda, kui sa pole uusi võimalusi täielikult läbi kaalunud. Pigem suuna energiat suhetesse, sest õnn ootab sind just suhete tasandil.

VÄHK: su loomingulisus toob sulle tunnustust ja suuremaid auhindu, ka sinu sotsiaalne võrgustik suureneb. Uued sõbrad ja võimalused annavad aastale värvi. Kõigi nende värvide kõrval pea aga meeles seda, et vaikus on kuldne. Järgmisel aastal võiksid õppida, kuidas olla parem kuulaja.

LÕVI: sind ootab väga toimekas ja õnnelik aasta. Langetad olulisi otsuseid ja saad ka oma raske töö vilju nautida. Jupiter liigub sinu tähemärgis aasta teises pooles ja see tõotab vaid head.

NEITSI: lõpuks ometi! Sünged pilved sinu pea kohal hakkavad selginema ja kaovad lõpuks sootuks. 2014. aasta suurendab sinu rahulolutunnet ja sisemist jõudu.

KAALUD: sul on palju võimalusi, et andestada ja unustada. Ka raha ja vabadusega ei tohiks uuel aastal probleeme olla. Katsumused jätavad sind selleks aastaks rahule, seega võid rahulikumalt hingata.

SKORPION: uus aasta on täis lootust. Ambitsioonid ja ideaalid astuvad sammukese edasi ja võimust võtab rahu. Sinu maine on hea. 2014. aastal löövad kõik kellad vaid sinu auks.

AMBUR: jäta minevik selja taha, siis tunned end värskemalt ja sul on rohkem energiat. Vaatad maailma uue nurga alt. Su kauaaegsed unistused hakkavad lõpuks vormi võtma. 2014. aasta on sinu aasta!

KALJUKITS: ideaalne aasta ideaalsete puhkuste jaoks. Planeedid teevad omavahel koostööd ja olgem ausad: kuna viimastel aastatel oled näinud suhteid suremad ja unistusi purunemas, oled puhkuse auga välja teeninud. Nagu mainitud, planeedid ulatavad sulle abistava käe. Hakka pakkima!

VEEVALAJA: uuel aastal on sul peaaegu igas eluvaldkonnas võimalik edu saavutada, sest 2014. aasta on Veevalaja jaoks edukas. Ära liigselt mõtle ja astu rambivalgusesse. Sul pole muud valikut.

KALAD: areng, uued ettevõtmised ja uued inimesed võimaldavad sul järgmisel aastal oma piire laiendada. Sinu armuelus valitsevad harmoonia ja eufooria. Aasta lõpus võid kogeda libiido tõusu. Pole paha, või mis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles