Vähelevinud fakte orgasmi teesklemise kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tõenäoliselt on iga mees vähemalt korra elus vahekorra ajal mõelnud: kas naine teeskleb? Naised võivad olla väga veenvad teesklejad ja nad on suutelised muutma «kallis, on aeg lõpetada» muljetavaldavaks orgasmioigeks.

Teesklemist võib vabalt pidada naiste üheks paremaks oskuseks linade vahel. Aga kas teesklemine tuleb kummalegi partnerile kasuks? Kes on suurimad teesklejad? See teema tekitab alati huvi ja uuringud on välja toonud mõned vähelevinud faktid, mida tasuks teada, kirjutab YourTango.

Kõige rohkem teesklevad orgasmi...

Arvad, et selleks on tingimata naised? Üllatavalt selgus hiljutisest uuringust, et suurimad teesklejad on lahutatud mehed. Uuringus osales 1080 meest, et välja selgitada, kuidas mõjub lahutus libiidole. Selgus, et mehed teesklevad orgasmi, sest nad kardavad emotsionaalset intiimsust. Teise inimese ees orgasmi saamine tähendab seda, et ta näeb sind kõige haavatavamas seisundis, seega paljude meeste jaoks on see kaitsemehhanism.

Orgasmi teeskleb rohkem naisi, kui oskaksid arvata

Pole ilmselt mingi üllatus, et enamik naisi on seda vähemalt korra elus teinud... aga et lausa 80 protsenti? Briti teadlased tegid kindlaks, et koguni 80 protsenti 18-48-aastastest naistest teesklevad peaaegu iga vahekorra ajal orgasmi saamist. 25 protsenti naistest oigab seksi ajal hoolimata sellest, kas nad on orgasmile lähedal või mitte.

Orgasmi teeseldakse selleks, et mitte partneri tundeid riivata

Nagu eelnevalt mainitud, teeskleb suur hulk naisi orgasmi, aga miks nad seda teevad? Kui naine tajub, et mees on orgasmi saamisele lähedal, siis muutub ta häälekamaks, et aidata mehel «lõpuni minna». Seega naine üritab lihtsalt meest aidata.

Teesklemine võib tähendada seda, et naine petab sind

Uus uuring näitas seda, et naised, kes teesklevad orgasme, võivad suurema tõenäosusega oma partnerit petta. Selgus, et meestel ja naistel, kes orgasme teesklevad, on suuremaid raskusi partnerile truuks jäämisega. Kui saad aru, et partner pidevalt orgasmi teeskleb, siis see võib olla ohumärk.

Teesklemine pole alati halb asi

Sõltuvalt sellest, mis põhjusel keegi orgasmi teeskleb, võib orgasmi teesklemine tegelikult seksuaalset rahuldust suurendada. Mõni inimene lihtsalt teeskleb orgasmi seni, kuni ta tegelikult ka orgasmi saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles