Kuidas teada, kas mees on sinu jaoks õige? Küsi temalt õigeid küsimusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oled kohtunud kena mehega ja mõtled, et ta võib sinu jaoks see õige olla. Juba esimese kohtingu põhjal on võimalik kindlaks määrata, kas su sisetunne on õige või mitte. Selleks, et teada saada, kas mees on tõepoolest sulle hea partner, tuleks temalt õigeid küsimusi küsida.

Kohtingueksperdid Lindsay Chrisler ja John Keegan jagavad kõige tähtsamaid küsimusi, mis aitavad teada saada, kas partner on sulle õige või mitte, kirjutab Lifestyle Mirror.

Küsi mehelt, millesse ta kirglikult suhtub

Kui mees vastab, et ta ei tea, millesse ta kirglikult suhtub, küsi temalt, millega talle meeldis tegeleda, kui ta noor oli. Meestel on alati salajasi oskuseid ja neile meeldib, kui neid oskuste eest kiidetakse. See aitab sul näha tema mehelikumat poolt.

Küsi temalt, mille poolest tahaks ta tuntud olla

See on hea küsimus. See välistab mõttetu loba ja läheb otse asja tuuma juurde. Selle vastuse põhjal on võimalik nii mõndagi mehe kohta öelda. Ja pane end valmis - see on tundlik küsimus, mille mees võib sulle kiirelt tagasi sööta. Analüüsi ennast ja mõtle välja, mille poolest sina tahaksid tuntud olla.

Küsi, millised asjad teda kõige enam erutavad

Lase mehel endale rääkida, milline on tema arvates kõige seksikam asi naise juures. Kui mees on aus, siis sa tajud seda kohe. Kui ta valetab, siis saad ilmselt ka sellest aru - ja ära karda talle peale käia, et ta ausalt vastaks. Ära kritiseeri tema vastust. Mees oli just sinuga avameelne, ära tee seda maha.

Vaata mehele silma ja ütle, et tahaksid teada, mis teda inspireerib

Kui lased mehel rääkida, siis ta ka räägib. Uuri tema vastuseid põhjalikumalt. Võib-olla on ta valmis olema väga avameelne, kui sa õigeid küsimusi esitad. Ta võib sinuga väga isiklikke asju jagada.

Küsi mehelt: kui ta saaks ükskõik mida teha, siis mida ta teha tahaks

Loodetavasti ei vasta mees sellele nii, nagu sulle võiks meelepärane tunduda. See küsimus peaks panema mehe mõtlema oma elule, jagama isiklikke asju ja annab talle märku, et sa tahad teda sügavamalt tundma õppida, teada saada, kes on tema mehena ja kelleks ta saada tahaks.

Küsi mehelt, millega ta tegelikult tegeleda tahaks

Paljudes neist küsimustest on sama teema: inspiratsioon. Kui esitad mehele selliseid küsimusi, siis lased mehel kasutada oma fantaasiat. Sest kui mõtlema hakata, siis mehe ideaalnaine on just selline naine, kes teda inspireerib, kes aitab tal kasvada ja saada meheks, kes ta alati on olla tahtnud. Tõenäoliselt on mehel palju selliseid unistusi, mida ta pole veel saavutanud ja võib-olla pole keegi teda siiani toetanud. Just seda ta vajabki - head tuge ja hea naine saab seda talle pakkuda.

Uuri mehelt, kui ta saaks ükskõik kuhu reisida, kuhu ta minna tahaks

See on hea küsimus, sest aitab sul kohe temaga sidet luua. Kui jutt läheb reisimisele, siis saavad inimesed nii mõndagi teineteisega jagada.

Küsi temalt, mida on elu talle õpetanud

See küsimus - õigemini vastus sellele küsimusele - annab aimu, kus on mees oma elus hetkel, milline on ta sisemiselt. Ja mis kõige olulisem - ta jagab seda kõike sinuga. Kohtingul olles ongi kõige tähtsam see, kui suudad meest avada. Mida rohkem sa teda inspireerid ja ta end sulle avab, seda suuremat sidet te omavahel tunnete ning tahate teineteist veel näha. Ta arvab, et sa oled üks lahedamaid naisi, sest sind huvitab, milline mees ta on. Inspireeri meest ja vaata, mis juhtuma hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles