Tiina Kruus: Anne & Stiil on eesti naiste seas pop

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul kuulutati Lennusadamas toimunud ajakirja Anne & Stiil galal esmakordselt välja Aasta Naise tiitel, mille pälvis Reet Aus.

Juba kolmandat korda anti välja ka Ly Ranne fondi auhind Ilulooja, mille laureaat valiti tegusate moefotograafide, stilistide, meigikunstnike, modellide ja moelavastajate seast. Aasta 2013 Ilulooja on fotograaf Maiken Staak!

Elu24 petoimetaja Anu Saagim intervjueeris selle tähtsa sündmuse puhul ka ajakirja Anne & Stiil peatoimetajat Tiina Kruusi

Tiina Kruus: Ajakirja Anne & Stiil võetakse väga tõsiselt. Ta on eesti naiste seas väga pop. Me kõnetame oma lugejaid, fänne ja koostööpartnereid ilmselt keeles, mis on neile arusaadav, mida nad usuvad ja nad kuulavad meid.

Tänavu me otsustasime ka, et ei kuulutagi välja aasta stiilseimat meest ja naist vaid üritame hoopis leida üles naiseliku sisu ja tunnustada seekord neid naisi, kelles on midagi väga erilist. Nad ei ole lihtsalt andekad ja stiilsed, aga on lisaks ka midagi väga olulist ära teinud.

Vaata meeleolukat videot Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruusiga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles