Tagasi juurte juurde: iPhone’ile puidust rüü

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pisut kahtlasevõitu renomeega leopardimustri asemel võiks valida hoopis hirvetähnid. Lisaks mustritele kirjutab moeblogija Anni Jürgenson ka õhukestest puidust valmistatud iPhone'i katetest.

Beamworks on Tallinnas tegutsev bränd, mis valmistab õhukesi ehedast puidust iPhone’i-katteid. Tänu naturaalse puidu unikaalsele mustrile on iga telefonikate ainulaadne. Beamworks on müügil Eesti Disaini Majas ja EMT esindustes. Vt http://www.madebybeam.com

Moeklassikaks muutunud eksootiline leopardimuster on alati tippinud hea ja halva maitse õhkõrnal piiril. Nüüd on disainerid lõpuks välja pakkunud midagi, mis võiks meile palju lähedasem olla: imitatsiooni hirve tähnilisest karvkattest. Lisaks vallutas Disney-staar Bambi ka Givenchy sellesügisese kollektsiooni.

Briti Vogue’i detsembrinumber on tõeline jõulukingitus moesõpradele. Külalistoimetajana astub üles kurikuulus John Galliano, kes teeb come­back’i loomingulise juhina moeseerias supermodell Kate Mossiga.

Kui suurem osa moesaitidest keskendub vaid uusimatele trendidele ja tuntuimatele moenimedele, siis Business of Fashion heidab pilgu selle maailma ärilisele poolele. Kohustuslik lugemine kõigile selles vallas tegutsevatele, aga põnev kindlasti ka kõigile teistele moehuvilistele mõistmaks, mis peitub uute brändide sünni ja säravate reklaamikampaaniate taga. Vt http://www.businessoffashion.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles