Millises vanuses ei tohiks naised enam miniseelikuid kanda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Värske uuringu tulemused näitavad, et naised, kes on vanemad kui 35 eluaastat, ei tohiks kanda enam lühikesi pluusikesi, sest nende kõht ei kipu pärast seda vanust olema enam lame ja trimmis. Pärast sama vanust ei sobi naistel enam kanda ka miniseelikuid või nabarõngast.

Uuring tehti enam kui 2000 naise seas, kellelt küsiti, alates mis vanusest ei sobi naistel enam üht või teist rõivaeset kanda, kirjutab Genius Beauty.

Selgus, et õrnem sugu ise on taoliste reeglite loomisel väga karmi hoiakuga. Naiste nimekiri rõivastest, mida teatud vanuses kanda sobib ja mida mitte, oli uuringu läbiviijate jaoks üllatavalt pikk.

Sellest tulenevalt ei tohi naised kanda nabapluuse avalikult ka juhul, kui nende kõht on lame nagu Gwen Stefanil või Heidi Klumil, hoolimata faktist, et nabapluus oli sel aastal üks taastulnud «kuumi» trende. Pärast 40. eluaastat ei ole naisel sobilik minna randa bikiinides, ka siis mitte, kui tal on vapustav figuur.

Kolmandik uuringus osalenud naistest oli arvamusel, et iga vanuse kohta peaks naisel olema kindel riietusstiil. 40. eluaastat peeti oluliseks verstapostiks naise elus, sest pärast seda vanust ei tohiks naine kanda peaaegu midagi, mida hetkel peetakse moekaks, paljastavaks või seksikaks.

Tulemused näitasid ka seda, et naine peaks lõpetama retuuside ja kõrgete kontsade kandmise pärast 37. eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles