Tiina Tiitus pani oma suhtetarkused raamatusse

Ester Põldma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Tiitus.
Tiina Tiitus. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Kolmapäeval, 20. novembril kell 17.00 toimus Solarise keskuse Apollo poes Tiina Tiituse esimese raamatu «Õnnelik suhe» esitlus. Nagu pealkirigi ütleb, räägib raamat õnnelikest suhetest ja sellest, kuidas õppida armastama iseend ja seeläbi kogu maailma.

Tiina Tiitus ise on end nimetanud isikliku arengu nõustajaks ja ilmunud teosestki saavad abi eelkõige need, kes on hakanud enda elus aset leidvaid sündmusi ja suhtemustreid analüüsima.  Esitlusel vastas Tiina Ingrid Peegi küsimusele raamatu sihtgrupi kohta, et tema kirjapandust ja kogemustest võib olla abi eelkõige neil, kes on elus juba mõnd paarisuhet kogenud ja kes tahaks avastada teed iseenda ja õnneliku suhte saladusteni.

«Õnnelik suhe on nagu värske õhk. Selline ongi loomulik olek ja see on kättesaadav kõigile. See pole koht, kuhu minna või miski, mida saavutada. See on seisund, olek meie enda sees,» ütles Tiitus.

Raamatust võib leida ka harjutusi ja meditatsioone, mis viivad lugeja hõlpsasti eneseleidmise huvitavatele radadele ja toovad uusi võimalusi lihtsalt ja loomulikult olla õnnelik nii suhtes kui suhteta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles