Liina Randpere: meestepäeva peaks kindlasti tähistama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Kanal 2

Teisipäeval, 19. novembril oli meestepäev. Saatejuht Liina Randpere tunnistas ajakirjale Naised, et sai sellest päevast alles teada, kuid on väga rõõmus, et see olemas on.

«Arvan, et seda peaks kindlasti tähistama, sest naistel on ju nii palju päevi - emadepäev ja naistepäev -, miks siis meestel ei võiks olla,» arutles ta. «See on võimalus taas oma kallimale lihtsalt tähelepanu pöörata ning teda erilisel ja teadlikul viisil meeles pidada.»

Liina ei arva, et sellised tähtpäevad oleks kommerts, näiteks peab ta hea meelega ka valentinipäeva. Kui ta kodus meestepäeva tähistaks, üllataks meest piduliku õhtusöögi, veini ja küünaldega. «Seda eriti siis, kui suurt perekonda veel pole ja saab olla lihtsalt kahekesi. Kalleid kingitusi ei ole tarvis, pigem just seda, et pead kedagi meeles,» lisas Liina, kelle sõnul võiks selliseid tähtpäevi rohkem olla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles