Mia: selles pole midagi imelikku, kui naine annab mehele mõista, et tahab abielluda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Mia
Lauljatar Mia Foto: Ardo Kaljuvee

Kes peaks kellele abieluettepaneku tegema - kas mees naisele või vastupidi? Lauljatar Mia, kodanikunimega Kersti Kukk, on kaasaegne naine ning ei näe selles midagi imelikku, kui naine ise abielu teema üles võtab, kirjutab Buduaar.

Mia leiab, et tänapäeval võib väga vabalt ka hoopis naine esimese sammu astuda ning abiellumise teema jutuks võtta. «Miks naine ei peaks tohtima või võima ettepanekut teha? Suu on ju peas,» ütleb Mia. «Kui naisel see meeles mõlgub, siis tuleb sellest kindlasti ka rääkida. Abiellumine on ikkagi paari ühine otsus ja siin tuleks arvestada mõlema poole uskumuste ja eelistustega, sest kui omavahel kokkuleppele ei saa, siis pole mõtet ka ettepanekut teha,» usub ta.

Viimase sammu võiks Mia arvates siiski mees teha. «Lõpuks võiks jah tõesti ikkagi mees seda nii-öelda ametlikult teha. Ehk siis ma arvan, et on igati sobiv, kui üks osapool selle teema üles võtab, olgu selleks siis naine või mees, kuid sõrmust pakkuda ja põlvele laskuda võiks ikkagi mees. Seda juhul kui on heterosuhe,» nendib Mia kerge muigega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles