Vaata: fotograaf jäädvustab vähihaige vanaema jaoks oma tütarde elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kristinandkayla.blogspot.com

Kui pulmafotograaf Jason Lee emal diagnoositi vähk, tahtis mees oma tütred vanaemale külla viia, et viimane neid näha saaks. Kahjuks oli vahemaa liiga suur. Selle asemel mõtles Lee välja nutika viisi, kuidas emale oma tütreid näidata.

Lee hakkas oma tütardest Kristinist ja Kaylast loomingulisi ja armsaid fotosid tegema ning postitas fotod oma blogisse, et ema neid näha saaks, kirjutab ViralNova.

Jasoni reaktsioon sellele, et tema blogi kiiresti väga populaarseks sai, oli lihtne ja armas: «2006. aasta novembris hakkasin pidama isiklikku blogi, et jäädvustada oma tütarde Kristini ja Kayla tegemisi. Põhjus, miks ma blogi pidama hakkasin, oli lihtne: tahtsin tüdrukute elu näidata oma emale, kel diagnoositi vähk ja kes muidu tüdrukuid nii tihti näha ei saaks. Mu ema jätkab endiselt võitlust ja ma olen õnnistatud, et ta täna veel on osake meie elust.»

Fotod on väga südantsoojendavad ja ilusad, vaata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles