Sõle tänava kirev ööelu fantaasiale ruumi ei jäta

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja-Tallinna kurikuulsam paik - Sõle tänava Säästumarketi ja tanklate parkimisplatsid - näib päevasel ajal üsna tavalise kohana. Öösel elatakse siin aga hoopiski teistsugust elu.

Tallinncity reporter ja fotograaf väisasid Sõle tänavat reede hilisõhtul vastu laupäeva. Ei tulnud kaua oodata, kui Säästumarketi seinas paikneva sularahaautomaadi suunas hüplesid kaks naisterahvast. Kohale saabusid neiud taksoga. Üks näitsik võttis kohe suuna sularahaautomaadi juurde ning haaras kotist kammi. Automaadi ekraani peegeldusest sai tüdruk uduse aimuse, et end eelseisvaks «vahetuseks» üles mukkida.

Olgugi, et väljas sadas kogu õhtu ja öö vihma, ei häirinud see kumbagi (tõenäoliselt mitte niisama Säästumarketi parklasse aega veetma tulnud) näitsikut.

Teine neiu seadis kindlameelselt sammud Säästumarketi sissekäigu vahetus läheduses juba enne preilide saabumist parkinud takso juurde. Neiu vahetas paar sõna taksojuhiga. Kogu aja, mil tegevust jälgisime, näis just taksodel olevat oma oluline roll Sõle tänava ööelus mängida. Kuid arusaadavalt pole meie kohtumõistjad ning võtame vaid vaatleja rolli. Järeldused tehku igaüks ise video ja kogutud pildimaterjali põhjal.

Neidude õhtu jätkus parklasse pargitud autode ukselt uksele käies. Mõnega näkkas. Öisel ajal väheke kummaline tõik, aga märkimisväärne kindlasti - vähemalt kaks sõidukit olid Soome numbrimärgiga.

Näkanud, sõideti mõneks ajaks parklast eemale, kuid juba mõnekümne minuti pärast oli üks neiu tagasi. Välisel vaatlusel võinuks öelda, et päris kaine naisterahvas polnud. Mida täpsemalt neiu pruukinud oli, ei oska öelda.

Vahepeale jäi veel mitu sõiduautot ning taksot, kes kahe tankla ja Säästumarketi parkla seest mõned korrad, vahepeal sõiduhoogu aeglustades, läbi sõitsid.

Ei möödunud palju aega, kui lõburingilt naasnud neiu autode vahel jahti jätkas. Ka seekord näkkas.

Vaata lähemalt, mida jutustavad pildid ja video Sõle tänava ööelu kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles