Anu Saagim: mehed pole osanud mulle muud eriti kinkidagi kui kasukaid...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Anu Saagim tolereerib igati karusnaha kandmist, eriti talvel, kui väljas paugub pakane.

«Pole muret igal hooajal moekama talvemantli või jope hankimisega, mis kapinurka vedelema jääb või taaskasutusse lendab, sest trendid ja värvid muutuvad kiiresti,» vahendab Saagimi sõnu Naisteleht.

Anu: Tolereerin karusnaha kandmsit. Kui väljas paugub pakane, kulub ehtne karusnahk  marjaks. Ilus ja kvaliteetne kasukas ka hea investeering - sellist kannad meeleldi aastast aastasse.

Pole muret igal hooajal moekama talvemantli või jope hankimisega, mis lõpuks kapinurka vedelema jääb või taaskasutusse lendab, sest trendid ja värvid muutuvad kiiresti.

Klassikaline pikk või poolpikk naaritsakasukas on alati moes. Lambanahkne kasukaski ehk dubljonka on samuti üle prahi.

Kui tõepoolest mõelda kas või ekoloogiliselt, siis on paar kasukat või ehtsat nahktagi palju mõistlikum investeering, kui hunnik mõttetuid jakke, mantleid ja hõlste. Hea lõikega ja kvaliteetsed nahkesemed näevad välja trendikad ja muutuvad kasutates vaid kaunimaks.

Luksuslikud kasukad ei kao kunagi glamuuritaride garderoobist. Palju mul on kasukaid? Palju, sest ega mehed muud eriti pole osanud kinkidagi, kui ehteid ja kasukaid...

Kas sina kannad ehtsast karusnahast riideid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles