Seitse moodust, kuidas mehe tähelepanu saada ja seda hoida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib-olla on su elus mees, kes sulle meeldib ja kelle tähelepanu sa pidevalt võita üritad. Võib-olla käite juba kohtingutel või olete lausa abielus. Pole tähtis, milline on teie suhtestaatus, mõnikord võib tunduda, et pead mehe tähelepanu eest võitlema. Järgmised nõuanded on sel juhul just sinule.

Naerata

Üks lihtsamaid mooduseid, kuidas mehe tähelepanu võita, on talle naeratades. Kõlab liiga lihtsalt, kas pole? Aga see toimib väga hästi. Trikk seisneb selles, et naerataksid mehele ja seejärel hoiaksid seda naeratust paar sekundit. Ära imesta, kui mees sinult küsib, mis sind naerma ajab. Ole valmis talle vastama, kirjutab Allwomenstalk.

Nõjatu tema poole

Kui mees sinuga vestleb ja sa samal ajal tema poole nõjatud, siis saadad talle signaali, et sa oled temast huvitatud. Ja kui ta teab, et tal on huvi tundev publik, siis pöörab ta sulle suuremat tähelepanu. Naistele meeldivad mehed, kes end avavad ja oma mõtteid jagavad. Ja mehel on seda tunduvalt lihtsam teha, kui ta näeb, et sulle pakub ta jutt huvi.

Kanna punast

Mehed märkavad punaseid rõivaid kandvaid naisi rohkem. Võib-olla on asi selles, et punane värv lihtsalt hakkab rohkem silma. Kui su riidekapis pole punaseid asju, siis on ehk paras aeg väike ostlemisretk ette võtta.

Ära pane juukseid kinni

Kui sul on pikad juuksed, jäta need lahti. Enamikule meestest meeldivad pikad juuksed. Boonuspunkte saad selle eest, kui sa juuksesalguga näppude vahel mängid. See on hea moodus, kuidas mehe tähelepanu võita.

Naera tema naljade üle

Enamik mehi ei suuda vastu panna naisele, kes peab meest naljakaks. Igas mehes peitub väike poiss, kes armastab väljakutseid ja talle meeldib näha, et ta suudab kedagi naerma ajada. See, kui sa mõistad tema nalju, avaldab mehele muljet.

Tee talle silma

Flirtiv silmapilgutus tõmbab kindlasti mehe tähelepanu. See annab talle märku, et sa panid teda tähele ja sulle meeldib see, mida näed. See on ühtlasi hea moodus, kuidas pall mehe väravasse lüüa. Sina tee talle silma ja vaata, kuidas ta sellele reageerib.

Ära alusta esimesena vestlust

Kingi mehele naeratus ja jää ootama. Kui sa esimesena rääkima hakkad, siis sina kaotad. Kui sa ootad ja jätkad talle naeratamist, siis ta paneb sind kindlasti tähele. Eesmärgiks on see, et temas piisavalt huvi tekiks ja ta ise sinuga rääkima tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles