Galerii: Size40 tõi kokku palju moehuvilisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. novembril Telliskivi Loomelinnakus toimunud moesündmus Size40 tõi kokku hulga moehuvilisi, kes kannavad suurusnumbrit 40, aga ka teisi uudistajaid. Oma loomingut pakkusid külalistele ligi kakskümmend Eesti tootjat ja disanerit, loositi välja auhindu ja muidugi järgmise ürituse suurusnumber.

Seekord osalesid sündmusel Baltika (Mosaic, Monton, Bastion, Nikkolo), Tiina by Tiina Talumees, VARKKI, Norrison ja Vilderson, The Artist Design by Kaja, Coolcompany by Piret Kuresaar, Maglia, Tuuli Mäemat, Endla Disain, Namarie, Helen Valk-Varavin, Iris Janvier, Roosikuub, Tuuliki Peil, Inga Radikainen, Rando Freiberg, Kuurdisain ja Shecca.

Muusikaga kostitas külalisi Aleksandra Kirikal Free Flow Stuudiost, t-särke joonistas Rando Freiberg. Loositi välja Avoni ja Pöffi poolt välja pandud auhinnad.

Järgmise sündmuse numbriks sai fortuuna tahtel 36 ning seda suurust kandvad moehuvilised on loomelinnakusse oodatud juba 7. detsembril.   

«Size 40» oli jätkuks oktoobris aset leidnud «Size 38» sündmusele. Mitmete sündmusel osalenud disainerite looming on müügil ka kaupluses KEEP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles