Eha Urbsalu: müüt, et naine peab lihtsalt kena välja nägema ja armas olema, enam paika ei pea

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eha Urbsalu
Eha Urbsalu Foto: Peeter Langovits

Kunagine Eesti missikandidaat, näitleja ja laulja Eha Urbsalu lõpetas selle aasta oktoobris New York Real Estate Institute’i ja sai eksami läbides õiguse tegeleda kinnisvaramüügiga. Eha peab haridust väga oluliseks.

Eha urbsalu on õppind näitlemist, majandust, turundust ja informaatikat ning kinnitab, et tema puhul peab igati paika väljend «inimene õpib kogu elu», kirjutab Naisteleht. «Usun, et tänapäeval on haridus äärmiselt oluline. New Yorki kolides mõistsin, et mulle meeldivad targad ja haritud mehed, nendele omakorda meeldivad aga targad, haritud ja ilusad naised. Müüt, et naine peab lihtsalt kena välja nägema ja armas olema, on täiesti ajast ja arust, ning suurlinnades, kaasa arvatud New Yorgis, see paika ei pea,» sõnas Eha.

Eha Urbsalu pole peast heitnud ka unistust magistrikraadist, ent Ameerikas on parimate koolide programmid tema sõnul väga kallid. Samas pole tavalises koolis mõtet magistrikraadi teha, kuna siis vaadatakse Eha sõnul juba rohkem kogemusi kui kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles