Mehed avaldavad arvamust: kohtingutel käimine muutub eaga paremaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik 20ndates eluaastates noored, kes oma õiget partnerit otsivad, võtke teadmiseks, et kohtingutel käimine muutub ajaga vaid paremaks. Meessoost Redditi keskkonna kasutajad avaldasid arvamust, miks on kohtingud 30ndates tunduvalt paremad kui 20ndates.

Seks on parem. Kahekümnendad on selleks, et voodis eksperimenteerida ja katsetada, mis sulle võib sobida. Redditi keskkonna mehed on aga arvamusel, et 30ndateks eluaastateks on nii mehed kui naised juba välja selgitanud, milline seks neile meeldib ning see ei tekita enam nii suurt stressi. «Seks on tunduvalt parem, sest sa tead täpselt, mida teha. Naine teab reeglina ka ega ole enam nii häbelik oma soovide väljendamises,» ütles üks Redditi kasutaja.

Tõeline kokkusobivus on tähtsam kui varemalt. Enam ei piisa sellest, et teile mõlemale meeldivad koerad ja kinos käimine. Üks Redditi meeskasutaja kirjutas: «Mind huvitab nüüd tunduvalt rohkem see, et mul oleks partneriga ühised huvid ja eesmärgid. Ma otsin partnerit kogu eluks, mitte kedagi, kellega vaid seksida. Mina isiklikult tahaksin leida kedagi, kes võtab riske, töötab kõvasti, õpib iga päev midagi uut, tahab majanduslikku edu ega taha lapsi saada. Minevikus oli tähtis vaid see, et naine oleks kuum. Minu potentsiaalsete partnerite hulk tõmbus oluliselt kokku, aga mu õnn on suurenenud.»

Reeglid ja mängud visatakse aknast välja (ja see on kõigi jaoks parem). Kohtingute «reeglid» näiteks mitu korda tuleks kohtingutel käia enne seksi on alati veidike rumalad tundunud, aga Redditi meeskasutajate sõnul muutuvad taolised nõuanded eaga üha mõttetumaks. Üks kasutaja ütles: «Kolmekümnendates ei mängita enam mänge. Selleks ajaks teab enamik inimesi, mida nad tahavad ja kuidas seda saada.»

Kõik inimesed on iseseisvamad, tänu millele on lihtsam teada, kas suhe on õige või mitte. Kolmekümnendates eluaastates inimestel on rohkem kogemusi kui kahekümnestel, mis tähendab, et neil on selgemalt teada oma eesmärgid ja väärtushinnangud. Mehed on arvamusel, et selleks ajaks teavad ka naised paremini, mida nad elult tahavad. «Ka naistel on omad huvid, sõbrad, hobid ja nad lihtsalt ei klammerdu mehe külge ega sõltu mehest nii palju. See on üllatavalt värskendav,» arvas üks mees Redditist.

Suhtlemine on parem. Koos suurenenud iseseisvusega kaasneb ka suurem otsustusvõime. Ja kõik ju teavad, et kui julged küsida seda, mida tahad, siis on suurem ka võimalus, et sa saad seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles