Mida ükski partner voodis kuulda ei taha?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahtlemata on seksi ajal rääkimine parem kui täielik vaikus. Rääkimine on kõige lihtsam viis, kuidas partneriga suhelda, kuidas oma soove väljendada ja kelmikas jutt voodis on kahtlemata erutav.

Aga millest ei tohiks voodis rääkida? Mida ükski partner linade vahel kuulda ei taha? HowAboutWe toob kolm näidet.

«Kas ma unustasin ahju sisse?»

Või ükskõik milline küsimus, mis on seotud mõne kodumasinaga, perekonnaga või koduse majapidamisega. Jah, võimalik, et garaazhiuks ununes lahti ja eile oli tõepoolest vanatädi sünnipäev. Aga üks põhjus, miks rääkimine on seksi ajal oluline, on see, et anda partnerile märku, et te mõlemad olete parajasti selles hetkes kohal. Keegi ei taha tunda, et teda ignoreeritakse, eriti kui olete alasti ja katsute teineteist.

Kas see on normaalne, et igapäevased asjad tulevad sulle seksi ajal meelde? Jah. See on inimlik ja mitte iga hetk vahekorra ajal pole niivõrd eriline, mida me hindame elu lõpuni. Aga ürita neist teemadest rääkimist seksi ajal vältida.

«Mu eks oskas mu rahuldamiseks üht imelist asja teha.»

Enesekindlus mängib seksis olulist rolli. Sul on võime partneri ego kas kasvatada või kahandada. Kui tahad, et ta oma olemist naudiks (mis tähendab ka paremat kogemust sinule), siis on hea mõte tema enesekindlust kõrgel hoida. Kas see tähendab, et sa ei või tema tegemisi üldse kritseerida? Kindlasti mitte. Kui partner teab täpselt, mis sulle meeldib, siis ta tunneb end kindlamalt ning tõenäosus, et koged midagi meeldivat, suureneb.

Aga pea meeles, et «mulle meeldib, kui sa nii teed» on erinev sellest, kui ütled «mu eks tegi voodis alati üht asja, millele sa päris hästi pihta ei saa». Esimese lause puhul saab partner aru, et sa soovid, et ta jätkaks oma tegevust, kuni sa saad orgasmi. Teine lause ütleb partnerile aga: «Mu eks oli voodis parem, tal oli suurem peenis, ta teenis rohkem raha ja suutis mind rahuldada juba mulle kõrva sosistades, aga sina ei tekita minus üldse erutust». Sa ei taha partnerile küll sellist sõnumit saata, ent inimaju toimib just niimoodi.

«Oojaa, ütle mu nime, sa nurjatu! Kes on su käskijanna?»

Keegi pole vast seksi ajal selle vastu, kui ütled partnerile: «Võta mind!» Aga kui muutud veelgi intensiivsemaks ja kasutad täpsemaid kirjeldusi, siis võid ühel hetkel piiri ületada. Vahel võid ka mõne teoga üle piiri minna. Näiteks kas oleksid valmis seksi ajal täiesti jõust partnerile kõrvakiilu andma? Kui su vastus on «jah, kui partner seda teha paluks» või «jah, miks mitte, aga enne tahaksin olla veendunud, et tunneme mõlemad end selles olukorras mugavalt», siis on su suhtumine õige.

Samamoodi tuleks suhtuda ka erinevatesse lausetesse või nimedesse, mida partner voodis kasutab või sinul kasutada palub. Kui sulle ja partnerile meeldib rollimäng ja te olete eelnevalt piirid paika pannud, siis ei tohiks probleeme olla. Aga kui te pole sellest enne rääkinud, siis tasuks ettevaatlik olla ja mitte voodis olles erinevaid nimesid karjuda. Pea meeles ka seda, et koterikaaslane/vanemad/naabrid võivad seda ka kuulda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles