Kene Vernik ei tunne vajadust hallist massist eristuda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kene Vernik, Mimicry
Kene Vernik, Mimicry Foto: Jelena Rudi

Lauljatar Kene Vernik elab ja töötab juba mõnda aega Amsterdamis ning vaba aja veedab andekas noor naine loometööd tehes - kunst, muusika, psühholoogia ja kirjutamine on Kene jaoks lausa asendamatud.

Buduaar uuris, milliseid jalanõusid Kene kannab ja milliseid värve tema garderoobis enim näha võib.

«Minu lemmikud on kaltsukast ostetud 19 eurot maksnud Nancy nahksaapad. Olen nendega kolm aastat järjest käinud, läbi lume ja vee. Just hilja aegu avastasin, et tallad naeratavad juba vastu, peab vist parandusse viima,» naeris Kene.

Kuigi Kene eelistab pigem madalaid kingi, on tal kodus terve rida erinevat värvi kõrge kontsaga kingi.

«Mul on väga palju kontsakingi, erineva värvusega, aga kahjuks ma ei kanna neid, rohkem on nad kapis tolmu all. Võimalik, et kord kolme kuu jooksul on neil õnnepäev,» muigas ta.

Mis värvidesse puutub, siis beiberoosa Kenet väga ei tõmba, kuid oma kindlad lemmikvärvid on tal küll.

«Ma olen kindlate värvide kandja. Erilised lemmikud on must, hall, meresinine ja samblaroheline. Rohkem mul värve pole ja sellega ma sulandun ilusti massi, mulle ei meeldi riietega tähelepanu köita. Mulle meeldivad teksad ja nahktagid ja selline stiil ühesõnaga,» kirjeldas Kene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles