Mendi-Anna on kõik kaotatud kilod tagasi võtnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3

Menuseriaali «Ment» näitlejanna Anna Jankelevitš (26) rääkis ajakirjale Naised, et kõik telesaates «Tantsi tagumik trimmi» kaotatud mitukümmend kilo on nüüdseks jälle tagasi.

«Tuli suvi ja mõtlesin, et puhkan nüüd täiega igasugusest kaaluteemast,» tunnistas ta. «Nii ma siis puhkasin endale kõik need kilod tagasi, mis ma enne alla võtsin. Mis teha, nii on läinud. Sõin kõike, mis meeldis.»

Anna sõnul on ta suurim vaenlane kaalu langetamisel magus, ta naudib kõiki magustoite. «Magus pole mitte ainult minu, vaid kõigi kaalulangetajate suurim vaenlane. Kui lõpetad kõigi magusate asjade söömise, on kindel, et kaal läheb alla. Kohe. Ma siiralt soovitan kõigile, kel mõni kilo üle – kirjutage endale kuskile suurte tähtedega «Unustage magustoidud!» ja kaal hakkab langema,» usub Anna.

Anna on enda sõnul mõelnud ka rasvaimu peale, kuid pole siiski kindel, et läheb seda teed. «Selles kaalus, mida ma nüüd taas tahan saavutada, olen ma varem olnud, ja loodan, et saavutan taas oma eesmärgi,» ütles näitleja, kes hakkas sügisest taas aktiivselt trennis käima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles