Pildid ja video: Burberry korraldas Kiievis moenäituse «Art of the Trench»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Burberry tutvustas Kiievis korraldatud moenäitusel «Art of the Trench» pildigaleriid, kus Ida-Euroopa erinevate valdkondade teerajajad kannavad luksusbrändile juba moeajaloost iseloomulikku trentšmantlit.

Burberry on juba alates 2009. aastast kogunud veebileheküljel Art of the Trench üle maailma pilte, kus inimesed poseerivad juba brändi algusaastatest moelegendiks saanud trentšmantliga. Ida-Euroopas korraldati kümnes erinevas riigis pildistamise võtted, mille tulemusi nägid Kiievi üritusel osalenud rohkem kui 250 külalist interaktiivsete ekraanide vahendusel.

Moenäituse fotodel olid esindatud erinevate valdkondade teerajajad, sealhulgas Masha Efrosinina, Alyona Gluhih, Daria Shapovalova, Asya Mkhitaryan, Roman Kindrachuk, Ulviya Mahmudova ja paljud teised.

Art of the Trench veebilehekülg avati 2009. aasta novembris, eesmärgiga tõsta esile Burberry asutamise moelegendi  trentšmantlit, mis on siiani püsinud moemaailmas trendinäitajana. Veebilehekülg on kogunud praeguseks 22 miljonit veebikülastust rohkem 200 erinevast riigist. Burberry luksusbrändil on Ida-Euroopa erinevates piirkondades kokku 12 poodi.

Burberry, mille peakontor asub Londonis, asutati 1856. aastal. Burberry on noteeritud Londoni börsil ja kuulub Inglismaal 100 listitud ettevõtte hulka. Luksusbrändil on Ida-Euroopas 12 poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles