Viise, kuidas naised oma voodielu rikuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud naised unistavad ilusast abielust. Hea seks annab abielule nii mõndagi juurde, kuid kahjuks tunnistavad paljud abielunaised, et seks ei vaimusta neid. On mitmeid keerulisi ja vähem keerulisi põhjuseid, miks mõned inimesed ei naudi seksi, aga mida naised ise teevad, et oma voodielu ära rikkuda?

Järgnevad punktid on naistele meeldetuletuseks ja peaks pakkuma mõtlemisainet, kuidas naised ise oma voodielu mõjutavad nii, et see pole nende jaoks piisavalt rahuldust pakkuv, kirjutab Babble.

1. Seksid kellegi teise, mitte iseenda pärast

Kas sul oli pikk ja väsitav päev? Hakka juba koju sõites mõtlema sellele, et täna oled sa ära teeninud ühe korraliku hullamise linade vahel. Selline suhtumine erutab su abikaasat ja ta on valmis tegema kõike, et sind rahuldada.

2. Sa ei ole piisavalt tihti alasti

Ürita leida hetki, mil saad oma kodus täiesti alasti olla. Täielik alastiolek viib imeliste asjadeni.

3. Sa ei mõtle eriti seksile

See võib vajada veidi harjutamist, et oskaksid seksikaid mõtteid oma igapäevaellu tuua. Aga ürita seda siiski teha.

4. Su aluspesu on ebamugav

Aluspesu - rinnahoidja ja püksikud - peaksid olema seljas nii mugavad, et sa ei tunnegi neid. Samas peaksid need olema sinu kehakujuga kenasti sobivad ning rõhutama õigeid kohti. Seksikas aluspesu tekitab seksika tunde.

5. Seksid liiga hilja õhtul

Millal sa tavaliselt magama lähed? Kell 22? Kell 2 hommikul? Millal iganes sinu jaoks uneaeg tuleb, ürita voodisse minna tunnike varem ning pühenda see tunnike enda ja partneri kehadele.

6. Su suhtumine seksi on negatiivne

Paljud naised ei pea seksi prioriteediks. Ja see on nende arvates normaalne. Tegelikult ei ole. Seks on hea abielu juures väga oluline osa. Kui muudad oma suhtumist seksi, siis võib nii mõndagi muutuda.

7. Seksid ainult magamistoas

Kui teil on lapsi, siis muutub privaatsuse leidmine keeruliseks. Sellisel juhul tasuks kasutada neid hetki, mil lapsi pole kodus. Või ajada oma privaatset asja vannitoas.

8. Oled oma välimuse suhtes liiga kriitiline

See on hea voodielu puhul suureks piduriks. Isegi kui sa ei näe välja selline, nagu tahaksid, ürita olla vähem kriitiline oma keha suhtes. Ürita oma keha füüsiliselt paremaks muuta ja proovi ka oma mõtlemist muuta, sel viisil õpid oma keha armastama. Kui sa oled oma kehaga rahul, siis see kiirgab sinust välja ja teised märkavad seda.

9. Sa ei hoolitse enda eest füüsiliselt ega vaimselt

Mitte keegi pole endaga rahul, kui ta enda eest ei hoolitse. See pole lihtsalt võimalik. Tee endale ja abikaasale teene ning üritage iga päev jalutamas või jooksmas käia.

10. Kritiseerid abikaasa sooritusi linade vahel või tema välimust

Mitte kellelegi ei meeldi selline kriitika. Et suhelda partneriga armastusväärselt, räägi talle neist asjadest, mis sulle tema juures meeldivad.

11. Sa ei näita välja, et hindad abikaasa pingutusi

Seks muudab inimesed haavatavaks. Tekita partneris tunne, et ta on tõeline tõutäkk ja kiida tema oskusi.

12. Ütled pidevalt «ei»

Pidevalt seksist keeldumine tekitab partneris lõpuks tunde, et ta peaks lihtsalt alla andma. See võib tekitada negatiivseid tundeid ja teineteisest kaugenemist. Ürita parem välja mõelda, miks sa seksist keeldud. Kas sinus pole piisavalt kirge? Üks nipp, kuidas seda suurendada, on rohkem seksida. Seks aitab libiidot tõsta.

13. Virised, et sa ei naudi seksi, samas ei tee sa midagi, et seda probleemi lahendada

Jällegi, võta aega ja mõtle, miks see nii on. Kui sul on seoses seksiga mõned hirmud või mured, ära lükka nende lahendamist edasi. Ära karda mõne spetsialistiga ühendust võtta.

14. Sa ei anna abikaasale märku, et naudid seksi

Enamik häid abikaasasid ei taha midagi muud, kui vaid oma naist rahuldada. Ja nende jaoks on väga oluline teadmine, et naine naudib seksi sama palju kui mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles