Seksiasendid, mis põletavad kõige rohkem kaloreid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sul pole aega, et jõusaalis või trennis käia? Kas jooksulindil enese piinamine tundub liiga valuliku ja hirmutavana? Aga kuidas oleks sellega, kui saaksid kaalu kaotada ning samal ajal maksimaalset mõnu kogeda?

Kõigile trennivihkajatele - ja ka teistele - tuleb ilmselt hea uudisena see, et seks aitab kaloreid põletada. Tuleb vaid maksimaalselt ära kasutada seksiasendit, mille olete partneriga sisse võtnud. Millistes asendites on kaalukaotus kõige suurem? Sellest kirjutab iDiva.

Koerapoos. Kujuta ette, et oled käpuli asendis ning teed samal ajal ka näiteks kätekõverdusi. Su õlad ja biitseps tunnevad selle mõju kohe.

Kauboi-tüdruk (naine on peal). Hobusega ratsutamist peetakse üheks parimaks treeninguks, sest naise alakeha saab maksimaalselt treenitud. Kujuta ette, et «ratsutad» oma partneri süles. Toetades jalgu voodile, saab ka pepu korraliku trenni osaliseks.

Lootose poos (naine istub mehe süles). See on üks higistamaajavamaid poose. Naine istub mehe süles, olles näoga suunatud mehe poole. Kuna te peate oma liikumisrütmi ühitama, siis saavad tuharad ja reied korralikult trenni teha.

Tagurpidi kauboi-tüdruk. Palu mehel voodis lamada ning istu tema peale, olles seljaga mehe näo poole. Hoia oma mõlemat jalga võimalikult koos, et suurendada hõõrdumist ja mõnutunnet. Hoia mehe jalgadest ja liiguta end üles-alla. See on hea treening, mis pakub teile mõlemale naudingut.

Misjonäripoos. See on ilmselt üks vanimaid seksiasendeid, mida teatakse, aga kas sa teadsid ka seda, et misjonäripoos on üks parimaid treeninguid? Hoia oma jalgu õhus, kui partner sinusse siseneb ja pinguta iga liigutuse ajal oma tuharalihaseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles