Viisteist levinud valet, mida öeldakse seksi ajal, enne ja pärast seksi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seks on kõige intiimsem asi, mida kaks inimest jagada saavad ning mille abil omavahelist sidet tugevamaks muuta. Ent see võib olla ka aeg, mil kerkivad esile ebakindlus, ärritus ja valetamine.

Kõik seksuaalselt aktiivsed inimesed on ilmselt korra elus seksi kohta valetanud. Kui mees küsib, kas naine nautis seksi, siis vaid üks võimalik vastus, mida naine saab talle öelda: «Jah, kallis, see oli imeline». Kui see ei vasta tõele, võta see teemaks hiljem, aga mitte vahetult pärast seksi, kui mees on alasti ja haavatavana sinu kõrval. Siin on 15 levinud valet, mida seksi ajal, enne ja pärast seksi kasutatakse, kirjutab The Stir.

1. Rasedusvastaste vahendite kasutamine. Kahjuks valetavad naised mõnikord selle kohta, kas nad võtavad parajasti beebipille või muid rasedust ennetavaid vahendeid. Näiteks on selliseid juhtumeid, kus paar on üritanud last saada ning naine valetab mehele, et ta ei võta enam beebipille, kuigi tegelikult võtab. Antud juhul polnud naine lapsesaamisest huvitatud, kuid kartis, et kui ta seda mehele tunnistab, jätab mees ta maha.

2. Rasedusvastaste vahendite vältimine. See on ilmselt üks salakavalamaid valesid, mida naine saab mehele rääkida. Naise eesmärgiks on nimelt salaja rasedaks jääda, kuigi mees teab, et naine võtab antibeebipille.

3. Suguhaiguste kohta valetamine. Värskelt paarisuhtes olevad inimesed peaksid omavahel kindlasti suguhaigustest rääkima. Tavaliselt on need vestlused aga pealiskaudsed, kus üks pool küsib, kas teist on testitud ning teine vastab, et «loomulikult, ma olen täiesti puhas!» Reaalsuses ei saa sa kindel olla, kui partner pole sulle just testitulemusi näidanud.

4. «Sa oled parim voodipartner, kes mul kunagi on olnud.» Võib-olla vastab see tõele. Võib-olla mitte.

5. «Sa oled mu esimene voodipartner.» Paljud ei valeta sellise asja kohta, ent mingil imelikul põhjusel leidub inimesi, kes seda siiski teevad.

6. Valetamine menstruaaltsükli kohta. Kui naistel puudub seksiisu, siis valetatakse tihti, et neil on parajasti päevad. Mõned mehed ei hooli sellest ja tahavad ikkagi seksida.

7. Valetamine menstruaaltsükli lõpu kohta. Mõni mees pelgab naisega seksida, kui naisel on parajasti päevad ja seetõttu võivad seksihimulised naised meestele selle kohta valetada. Naine peseb oma privaatpiirkonna puhtaks ja mees ei pruugi alguses arugi saada, et teda on haneks tõmmatud.

8. «Ma pole kunagi mõelnud kellegi teisega seksimise peale.» Vale.

9. «Ma pole kunagi end ise rahuldanud.» Tõenäoliselt jällegi vale. Enamik inimesi on seda teinud.

10. «Mulle meeldib oraalseksi teha.» Naised võivad taolise väitega lagedale tulla suhte alguses, et mehele muljet avaldada.

11. «Su peenis on nii suur!»

12. «See on nii hea maitsega!»

13. «Sa lõhnad hästi.»

14. «See tekitab imelise tunde.» Isegi siis, kui mees meeleheitlikult su nibusid pigistab? Ilmselt mitte.

15. Voodipartnerite arv. Mehed paisutavad oma partnerite arvu, naised kipuvad seda unustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles