Pildid: Pariisi tänavatel tähistati H&Mi uue kollektsiooni sündi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul kogunesid moehuvilised, sealhulgas Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey ja Lou Lesage, Pariisi, et tähistada Isabel Marant pour H&M kollektsiooni sündi.

Kirev linnamelu peegeldas ideaalselt Marant’ile omast boheemlaslikku energiat. Kollektsioon toodi nimekate külaliste ette filmimaailmast inspireeritud show’ga, kus sai lisaks kaunitele modellidele näha ka pilte ja videoid. Õhtule lisasid live-etteastetega vürtsi Grandmaster Melle Mel ja Sugarhill Gang.

Eilne üritus tõi külaliste ette tükikese tänavamelu, mis oli iseloomulik varaste 90ndate Pariisile – see oli aeg, mil tegi loomingulise debüüdi ka Isabel. Et seda ajastut paremini ette kujutada, manage silme ette hubased restoranid, neoonsildid, pitsa- ja vürtsipoed, suveniiripoekesed, tänavakaupmehed ja loodust ning jalutuskäike nautlevad prantslased.

Kollektsiooni, mis on inspireeritud Isabel Marant’i karjääri kõige ikoonilisematest esemetest, esitleti filmistiilis – Marant’i maailm avanes piltide, videote ja otse linnapildist lavale astunud modellide abil. Et Pariis on lahutamatu osa disaineri stiilist, oli ainult loomulik tähistada uue kollektsiooni müügile jõudmist – mis leiab aset 14. novembril 250 H&Mi poes ja veebipoes üle terve maailma – just Prantsusmaa pealinnas.

«Me tahtsime seda kollektsiooni esitleda viisil, kuidas mina näen oma tööd. Soovisime punase vaiba ekstravagantsuse asemel midagi lihtsat ja ehedat. Kuna ma loon moodi kõigile ning kogun inspiratsiooni ümbritsevast maailmast, tundus väga loomulik kasutada ürituse taustana linnakeskkonda. Ja see linn lihtsalt pidi olema Pariis, sest see on osa minu DNAst,» sõnas Isabel Marant.

«See on eriti kihvt kui ühe nimeka disaineri rõivad igaühe jaoks kättesaadavaks muutuvad. See kollektsioon on lihtsalt imeline ja kindlasti ihaldusväärne. Tean paljusid, kes plaanivad 14. novembril kollektsiooni pärast järjekorda võtta,» ütleb January Jones.

«Olen käinud kahel H&Mi jaoks valminud disainerkollektsiooni esitlusel. Minu arvates on oluline, et need kollektsioonid luuakse koostöös nende disaineritega, keda noored imetlevad, samas teeb see meele rõõmsaks ka minusugustel H&Mi fännidel. See muudab kauni ja šiki moe kättesaadavaks,» nendib Freida Pinto.

«Tänavapidu oli täiuslik viis tutvustada kollektsiooni, millest õhkub lahedat pariisilikku energiat. See õhtu oli optimistlik ja eluline – ideaalne peegeldus Isabel Marant’i armastusest urbanistliku väljapeetuse ning boheemlaslikkuse vastu. Ma arvan, et nii H&Mi naiste-, meeste- kui ka noortekollektsioonid kannavad Isabeli vaimu ja ideid hästi edasi. Ma loodan, et meie kliendid on tema rõivakollektsioonist samamoodi vaimustuses kui me ise,» ütles H&Mi loominguline nõustaja Margareta van den Bosch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles