Galerii: moedisainer Kaidi Kuuri sügistalvine kollektsioon Põhjamaa naisele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaidi Kuur esitles 23. oktoobril oma sügistalvist kollektsiooni, mida iseloomustab põhjamaiste kultuuride kooskõla, kus kõige põhjapoolsem kultuur, saamid, ning skandinaavia minimalistilikkus põimuvad naiselikuks ja soojaks kollektsiooniks.

Kollektsioonis kasutatud kangad on hooajast inspireeritult soojad, kuhu lisaks käsitöötehnikaga sügavust pakutud. Värvidest on eelistatud selged, puhtad toonid ja mustritest võib leida ruutu. Käesoleva kollektsiooniga on Kaidi mõelnud ka meie sügisestele ilmadele ja soojale talvele, millele vastuminekuks pakub ta nutikaid ülerõivaid.

Kaidi Kuur on lõpetanud moedisaini eriala 2011. aastal, selle vältel on ta praktiseerinud nii Lilli Jahilo ateljees kui ka Anu Samarüütel-Long moekursusel. Seejärel avas oma ateljee 2012. aastal Tallinna Loomeinkubaatoris. Kaidi Kuurile on see järjekorras kolmas suurem kollektsioon.

Kaidi rõivad on mõeldud eelkõige eneseteadlikele, aktiivsetele naistele, kes soovivad praktilisi rõivaid. Käsitööna valmib kvaliteetsest kangast kohandatud istuvusega riie, mida klient naudib enam kui ühe hooaja. Kliendil on võimalus osaleda igal sammul rõiva loomisprotsessis ja see muudab personaaltööna valmiva rõiva eriliseks ning meeldejäävaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles