Anneli Lahe: püüan hoiduda negatiivsetest inimestest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Lahe
Anneli Lahe Foto: Olga Makina

«Kodutunde» saatejuht Anneli Lahe rääkis ajakirjas Naised, et on oma elus kriise läbi elades mõistnud, et iseendaga ei saa lõputult võidelda. Selleks, et midagi lõpetada või millestki loobuda, tuleb ka julgeda seda teha.

Neid põhimõtteid järgides lõpetas Anneli aastaid tagasi oma esimese abielu, jättis enda elust välja teatud inimesed, katkestas mõneks ajaks teletöö ja avalikkuse ees olemise ning keskendus iseendale. «Õppisin ütlema ei ja julgesin endale tunnistada, et ma ei pea kõigile meeldima ega kõigiga suhtlema,» sõnas ta. «Võin teha just endale meelepärase valiku ja kõik sujub hästi. Nii lihtne see tegelikult ongi.»

«Ma püüan hoiduda negatiivsetest inimestest ega sea endale ulmelisi tulevikuplaane,» ütleb Anneli, keda häirib eelkõige labasus ja väiklus, mis kipub tema sõnu hiidlainena ühiskonda endasse matma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles